קניית סלון
באתי לקנות סלון פינתי, ידעתי בדיוק מה אני רוצה, כמו לחברה שלי, היה לי צילום. נכנסתי לחנות הראתי צילום של הסלון, המוכר אמר בטח יש לי את הדגם, אני מוכר ממש הרבה כאלו, ביקש שאשלח לו תמונה לאיפון, שלחתי, היה רק שוני קטן שיעשו תפר נוסף בכריות שדיברנו עליו ורשמנו בהזמנה. נאמר לי שאקבל סלון בעוד שבוע. שילמתי את כל הסכום 4300 ש"ח בכרטיס אשראי, ב10 תשלומים. אני התקשרתי בעוד שבועיים לשאול מה קורה, איפה סלון. נאמר לי שהיה חסר בד ושיום יומיים אקבל אותו. זה לא קרה, התקשרתי עוד. התחיל להתעלם ממני, אומר אני עסוק אחזור אלייך, או שמישהו אומר שהוא יצאה ויחזור עוד שעה או חצי שעה או שהוא אוכל ולא חוזר או שפשוט לא עונה לטלפון. התקשרתי הרבה פעמים. והינה הגיעה השיא.. בעוד חודש אני מקבלת את הסלון, אך ממש לא אותו דגם שרציתי, כריות לא נשלפות כשאני בפירוש אמרתי לו שאני רוצה נשלפות כדי שכשיהיו לי אורחים אז יוכלו לישון בסלון ובנוסף במקום 2 כריות תפרו כרית 1 ארוכה. הביאו אותו 2 סבלים, אני אומרת להם שזה לא מה שהזמנתי ותקחו אותו חזרה. אני התקשרתי למוכר הוא לא ענה אז הם התקשרו מפלאפון שלהם למוכר הוא ענה מיד,דיברנו, התווכחנו זמן די ממושך כשעה בטלפון, הוא אמר שאפשר לסדר את הכריות, לתפור משהו, אך אני כבר לא אמנתי לו ורק רציתי שהם יקחו את הסלון. הוא אמר שאין לו מקום לאן לשים אותו, ואמר לסבלים להשאיר סלון וללכת. כשהם עוד היו פה אנו הוצאנו אותו לחדר מדרגות ואמרנו להם שיקחו אותו, אך הם הלכו ולא חזרו. באין ברירה הכנסנו את הסלון הביתה. ניסיתי לשבת עליו וגיליתי שהוא מאוד קשיח, דרגת גמישות קשה (יש 3 רכה, בינונית וקשה) כך שבכלל הוא לא מתאים לנו.
שלום.
תחילה אגיד שחבל שלא יצרת קשר עם עו"ד מיד כשהדברים קרו כדי שהתוצאה תיהיה אחרת.
כעת אני מציע לך לשלוח מכתב רשום לחנות המספר את סיפור המעשה מודיע על ביטול העיסקה ושאת מבטלת את העיסקה שנעשתה באשראי ומודיע כי על הסבלים להגיע תוך 7 ימי עסקים לקחת את הספה מביתך.
במקביל תפני לחברת האשראי שלך ותבטלי את העיסקה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר