לפני כשנה וחצי רכשתי מכונת כביסה מסוג סמסונג 6 קג' עם תוף יהלום. לפני כ 3 חודשים התחילו רעשים בזמן סחיטה. לאחר ביקור טכנאי נאמר לי כי דרוש הח' תוף בגלל שהמיבים אינם תקינים. דיברתי עם החברה ואמרו שיקח כחודש ימים עד שיגיע תוף חדש שהוזמן מחו"ל,עברו עוד כחודש ימים לאחר מועד הגעת החלק המשוער,והנה הבוקר הגיע לביתי טכנאי עם תוף משופץ.באחת השיחות שערכתי עם החברה הודעתי מפורשות כי איני מוכנה שישלחו את התוף שלי למעבדה ואיני מוכנה לקבל תיקון של התוף אלא אני מבקשת לקבל תוף חדש.היום הגיע לביתי טכנאי עם תוף משופץ שהוחלפו בו המיסבים. סירבתי לתת לו לבצע את העבודה. בשיחת טלפון שערכתי עם קשרי לקוחות נאמר לי כי הם מילאו את חלקם במתן האחריות בכך שסיפקו לי תוף אחר -תקין וכי החזירו את המכונה למצבה הקודם.
האם אני טועה? האם לא מגיע לי לקבל תוף חדש ? הם טוענים כי אין ולא יהיה תוף חדש אלא רק תיקון,מה עלי לעשות לקבל את התוף המשופץ או להתעקש לקבל תוף חדש? מה אומר החוק?
שלום
מה אומר ההסכם\חוזה ו\או חושה האחריות שלך עם החברה ?
אין חוק שקובע את העניין - אך החברה בהחלט צריכה לעמוד בתנאי האחריות.
עליך לבדוק את תנאיי האחריות ולבדוק האם החברה פועלת על פיהם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר