שלום רב,
לפני כשנתיים חידשתי מנוי בסטודיו שבו היו שעורים של אירובי, פילטיס ועוד. החידוש היה לאחר שנה שהתאמנתי במקום. כשחידשתי את המנוי, הייתי בטיפולים בצוואר במטרה שהכאבים שיש לי יעברו ואני אוכל להמשיך להתאמן. יש לציין שהחידוש של המנוי בא לידי ביטוי בתשלום למשך שנה באמצעות כרטיס אשראי. לאחר מספר חודשים מצבי הרפואי לא השתפר וביקשתי לקצר את המנוי לחצי שנתי. קיבלתי החזר של חצי שנה. לאחר מכן עדיין היו לי כאבים הייתי בהריון והיום אני כחצי שנה אחרי לידה מבקשת החזר כספי לחצי שנה שנותרה כיון שעדיין אני סובלת מכאבים. בנוסף, המקום היה נותן שיעורים אחה"צ והיום כבר לא. כשהחלטתי לחדש את המנוי זה היה על סמך כך שיש שיעורים אחה"צ.
שאלתי היא: האם אני זכאית להחזר כספי? בעלי המקום מטרטרים אותי מספר חודשים, אומרים שיזכו ולא מזכים.
תודה מראש.
שלום
מקריאת פסקי דין בנושא אני יכול להגיד לך שבתי המשפט לא נוטים לזכות את התובע ולכן אני בהחלט מציע לך לנסות ולהוציא את כספך מחוץ לבית המשפט.
אם את זכאית לקבל את כספך - זה בית המשפט יקבע במידת הצורך, אך ממה שאת מספרת את זכאית להחזר (אם כי בתי המשפט לא מסכימים לכך).
אני מציע לך לפנות בסבלנות לבעלי המקום, להסביר להם את העניין ולבקש את כספך חזרה. אני לא בטוח שתקבלי את כספך חזרה בתביעה.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר