בסוף חודש ינואר אימי רכשה מקרר מחברת א ל מ . מדובר במקרר של המדינה.
המקרר לא סופק לאימי עד היום. המוכר בחנות הרבה ב:" שבוע הבא", " זה לא אנחנו, זה הספק." - הספק לא עונה, אך פעם אחת כן הצלחתי לתפוס אותו, דיברה איתי מישהי שלקחה לי את המספר והבטיחה לחזור אלי בהקדם במהלך היום- לא קרה.
אני מעוניין לבטל את העיסקה. בחוזה שהוא גם הקבלה על המוצר כתוב כך: "לברור אספקה ניתן לפנות למרכז מידע טלפוני ..... אך ורק במצב שבוא האספקה לא תואמה לאחר 28 ימי עסקים מביצוע ההזמנה". תואמה או לא תואמה אני לא יודע.
כשביקשתי מהמוכר לבטל את העיסקה החל באמירות:" זה מול ביטוח לאומי",שוב הבטיח לחזור ולא חזר.
איך אני ממשיך ? לא מעוניין במוצר הזה שלא סופק שלי אחרי תקופה של כמעט שלשוה חודשים. איך מבטלים ?
שלום.
הדרך לבטל את העיסקה זה בהודעה (בכתב) לצד השני על ביטול העיסקה עם פירוט הסיבות לכך.
לאחר מכן לבטל את הצ'קים במידה ועדיין יש צ'קים פתוחים או לבטל את העיסקה בחברת האשראי שלך.
במידה והצד השני לא מסכים לביטול העיסקה יהיה צורך להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות ולבקש מהשופט לבטל את העיסקה ביניכם.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר