התקלקלה לי המכונת כביסה שקניתי דרך ניו פאן בפעם הרביעית. התקשרתי למוקד שלהם בשמונה בבוקר ביום חמישי והבטיחו לי שתחזור אלי מנהלת עד השעה 17:00. התקשרתי שוב לקראת סגירת המוקד בארבע והבטיחו לי שוב שהיא תחזור אלי עד 17:00. כמובן שהיא לא חזרה אלי. ביום שישי למחרת התקשרתי שוב למוקד ושוחחתי עם אותה נציגה שאמרה לי שכעת אין מנהלים במוקד ואין מי שידבר איתי ושיחזרו אלי רק ביום א. הקלטתי את כל השיחות. רציתי לדעת מה זה אומר מבחינה חוקית אם הבטיחו שיחזרו אלי יום שלם ולא חזרו? האם ניתן לקבל פיצוי על העוגמת נפש שחיכיתי כל היום לתשובה ובסופו של דבר נתקעתי סופש שלם ללא מענה.. תודה.
שלום
אם קבעת עם טכנאי לזמן מסוים, המתנת לו והוא לא הגיע ואף לא הודיע את בהחלט רשאית להגיש תביעה לפי "חוק הטכנאים" והכל במידה ואת עומדת בתנאי החוק וסעיפיו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אם את מדברת על כך שלא חזרו אליך משירות הלקוחות במשך יום שלם אז אין פה מקום לתביעה. זה לא שאת יושבת בבית וממתינה לטלפון ולכן לא יוצאת לעבודה או לא יכולה לעזוב את הבית.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר