כאשר נרשמתי לחד"כ, הובטחו דברים רבים אשר לא ממש קויימו בפועל כגון: הוספת שיעורים, הודעות לטלפון, מייל באם שיעור מתבטל וכו'. כאשר ראיתי שהדבר אינו קורה ולמרבה הפתעתי מעבר לחוגים שאליהם נרשמתי מראש, חדר הכושר הפך חולק לשלושה דברים עיקריים: קבוצת הפרימיום, לבעלי משקל כבד אשר מעוניינים להוריד במשקל(סוג של לרדת הגדול)סטודיו לריקוד, מכשירי הכושר הרגילים ומעט מאוד חוגי כושר. כאשר הגעתי למספר שיעורים ומיותר לציין, שאת כל התכנון היומי אני מתכננת על פי השיעורים, נאמר לי שהשיעור התבטל ולמה לא הודיעו? כי אין להם מערכת הודעות שהם מחוברים אליה(אך להודיע על שיעורים של אנה אהרונוב קיימת אפשרות לשליחת הודעות). לאחר חודשיים כאשר ראיתי שלא קורה שום שינוי, החלטתי לבטל את המנוי ואז התחילו ההתעלמויות, ניתוקי הטלפון והצעקות. לאחר שכבר הגעתי למקום, התייחסה אליי מנהלת המקום בזלזול ובחוסר אמפתיה. לאחר כמעט שלושה שבועות מיום הביטול, הועילו בטובם להעביר בקשה לחברת האשראי. אין לי את החוזה של המקום ורוצים להוריד לי חודשיים נוספים בגלל הביטול (במקום 300 זה כבר הפך ל-500 אך בגלל המקרה, היא מוכנה להוריד לי את זה ל-300. בנוסף בעת ההרשמת, הייתי אמורה לקבל שלושה אימונים אישיים, במקום האימונים, העדפתי חודש נוסף. אני ממש אובדת עצות. האם כדאי לגשת לתביעות להחזר תשלום?
שלום
אם הבנתי נכון, לפי מה שאת מתארת את תשלמי קנס של 300 ש"ח וההסכם ביניכם הסתיים ?
אם כך הוא הדבר אני מציע לך לשלם את הקנס יציאה ובכך לבטל את ההסכם ביניכם.
האם יש ביניכם הסכם או חוזה בכתב המסדיר את הדברים ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר