באוגוסט 11 סגרתי עסקה מול סלקום הכוללת מכשיר אייפון 4 ב99.14 בעבור המכשיר וחבילה אטרקטיבית מאוד של 225 ש״ח בחודש (כולל המכשיר) לאחר חודשיים החיובים עלו ל250 ש״ח וזאת בניגוד למה שסוכם עם נציג שירות טלפוניי. לאחר שנגשתי לסניף הוסכם להעניק לי את ההסכם (שסגרנו ל36חודשים) בעבור 12 חודשים בלבד ושנציג יצור איתי קשר בשבועיים הקרובים על מנת להקשיב להקלטת השיחה. כמובן ששום נציג לא יצר איתי קשר וויתרתי. אך החתמתי את הנציגים הפרונטלייים בעבור 12 החודשים שהובטחו לי. בינואר 13 החלטתי לעבור לחברה אחרת, מתוך ידיעה שאני משלמת לסלקום 99.14 שח בעבור המכשיר לעוד 19 חודשים בעבור המכשיר. לפני כשבוע קיבלתי מכתב בו נאמר לי שאני חייבת לסלקום 99.14 ש״ח ללא ציון החודש, לאחר בדיקה שלי להד״מ, ובחשבוננית הבאה הופתעתי לגלות כי חויבתי 1685 ש״ח בגין 17 חודשים הבאים בעבור המכשיר זאת לאחר שברשותי החוזה שמראה כי מדובר בתשלומים. לאחר בדיקה הסתבר לי שלפי חוק במשרד התקשורת החל מפברואר 11 אסור לחברת סלולר לגבות את מלא החוב מלקוחות עבר. ברצוני לשאול האם אני יכולה לתבוע אותם? מה הסכומ הנהוג? והאם עלי לקחת עוד לשם כך. אני סטודנטית והחיוב הזה לא מאפשר לי לשלם החודש שכד ושכר לימוד הפגיעה הכלכלית היא קשה מנשוא עבורי ובנוסף זו הפעם ה 3 המוכחת לדפוס התנהגות הכולל הפרת חוזה מולי. בברכה שובל
שלום
לפני תביעה אני מציע לך לפנות במכתב (באמצעות עו"ד או בעצמך) לחברה שכותרתו "מכתב התראה לפני תביעה" לספר להם במכתב את הסיפור שהצגת פה ולהודיע להם כי את מבקשת את כספך בחזרה שאחרת תפני לבית המשפט לצורך כך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
במידה ואת מעוניינת במכתב התראה לפני תביעה או סיוע בעניין את מוזמנת לפנות אליי
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר