שלום, קנינו סלון כעבור שנה הסלון שינה את צבעו מגוון שמנת לירקרק פנינו לחברה וזו הציעה צביעת סלון תמורת 1000 האם ניתן לתבוע אותם
שלום
בעצם השאלה שאת שואלת היא האם לחנות יש אחריות על ספה שנרכשה שנה לפני כן...
קודם כל ובכל מקרה ניתן לתבוע - אני מניח שאת שואלת מהם סיכוייך
אז ככה בגדול אם תצליחי להוכיח שהצבעים השתנו בגלל מחדלי החנות אזי יש פה סיכוי לזכות בתביעה שכזו אך אם את מתכננת להגיע לבית המשפט מבלי להוכיח אחריות החנות אז את תפסידי במשפט ותאלצי גם לשלם פיצויים לחנות.
חוץ מזה האם החנות נתנה לך אחריות ביום שרכשת את הספה ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
חיים שלום קודם כל תודה שענית בזריזות .הרישא מתחיל כך הסלון נקנה מערוץ הקניות וקיבלנו אחריות עליו לשנה כמס" חודשים לפני סיום האחריות הבחנו בשינוי הצבע של הסלון פנינו לערוץ הקניות והם הפנו אותנו לספק שמשך אותנן בנוגע לטענתנו עד שפגה האחריות והשאלה הקודמת ששלחתי לך זו הייתה תשובת החברה בפעם האחרונה כפיצוי על שינוי הצבע מבחינתם צביעת הסלון ו1000 שח" שישולם על ידינו בטענה האחריות פגה וזו הצעתנו בנוגע לסלון מה אתה חושב נלך לכיוון של תביעה ? תודה....
שלום
אם פניתם לגורם הרלוונטי בתוך תקופת האחריות אזי הוא צריך לעבוד בכתב האחריות, לתקן את הדרוש תיקון ולטפל בדרוש טיפול ואין זה משנה אם מאז עברה תקופה, כל עוד פניתם בראשונה בתוך זמן האחריות.
ולכן כפי שאת מציגה את הדברים החברה בהחלט צריכה לעמוד באחריות גם אם מאז משכו אתכם זמן רב.
לעניין שאלת התביעה - אני לא יודע להעריך את סיכויי תביעתכם כיוון שאין לי את כל הנתונים הדרושים כדי לקבוע.
שלום חיים , איזה נתונים נוספים דרושים לך כדי לקבוע אם יש פוטנציאל של תביעה?
שלום
אני מציע שתצרי איתי קשר טלפוני בעניין.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר