שלום,
הורי ביצעו שדרוג למכשיר הנייד + חבילת ההתקשרות ברשת דינמיקה (סניף קניון הרים כפ"ס) ע"י מנהל החנות - שלומי, אשר בחוסר תום לב "סידר" להם טרייד-אין כך שהם נדרשים לשלם עדיין על המכשיר הישן וכעת על המכשיר החדש, שאינם זקוקים לו כלל, ו"סידר" להם חבילת התקשרות בלתי מוגבלת שכלל אינם זקוקים לה מאחר והינם צרכנים קלים בלבד.
מיותר לציין כי כעת חבילת ההתקשרות שלהם עולה בכ- 50% יותר מזו שהייתה להם לפני העיסקה !
אבי חזר כעבור כשעתיים לחנות על מנת לבטל את העיסקה אך נענה באטימות לב, נאמר לו כי עצם העברת שמות אנשי הקשר למכשירים החדשים (פעולה שבוצעה ע"י אנשי דינמיקה סלולר, בו בזמן שאבי לא עשה כל שימוש במכשירים החדשים) פעולה ו נחשבת כאילו השתמש במכשירים ?I
פניתי לרשת דינמיקה ולאחר כשבועיים שרדפתי אחריהם (זמן המתנה למוקד הטלפוני שלהם 30 דק' לפחות) נעניתי בסירוב לביטול העיסקה, חברת סלקום אליהם פניתי כלל לא הועילו לחזור אלי למרות שמתחייבים לענות לתביעות תוך כ- 5 ימים לכל היותר.
מה אני יכול לעשות כנגד האטימות הזו ?
תודה,
ליאור
שלום.
אני מציע לך לפנות לעו"ד לצורך קבלת יעוץ בעניין, כיוון שהעניין מעט מורכב.
בסה"כ הוריך הם אנשים בגירים שחתמו על חוזה (אני מניח לאחר שהוסבר להם הכל) ולפיכך ההסכם ביניהם שריר וקיים.
כמו כן יש לבדוק את ההסכם עליו חתמו אל מול ההבטחות בעל פה שניתנו ועוד ועוד.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר