לפני כחודשיים עשיתי קו 2 קווי טלפון ב012 סמייל ולאחר חודש ביטלתי אותם, החברה חייבה אותי באשראי 120 ש"ח נוספים מעבר לחיובי השיחות עבור מה שלטענתה נקרא מספר כסף (מספר יפה). לאחר שפניתי אליהם ואמרתי שדבר זה לא סוכם איתי ולא נאמר לי בושם צורה הם העבירו את זה למחלקת הזיכויים, אך מכיוון שאין לי כח לחכות עד מתי שיזכו אותי ביטלתי את כל ההרשאה ל012 בחברת האשראי וממילא כל החיוב של החשבונית לא ירד, כמובן שהודעתי ל012 שבשניה שיחייבו אותי רק מה שמגיע להם ולא יותר אני ישמח לשלם. שאלתי היא האם זה אכן היה חוקי מבחינתי לבטל את אמצעי התשלום ברגע שהם רוצים לגבות על ידו חיוב שלא מגיע להם. ב מה עושים בהמשך הם אינם שולחים חיווב חדש ואני חושש שזה לקראת הוצהל"פ.
שלום
לא ברור לי למה ביטלת את החיוב לפני התשלום.
אני מציע לך לפנות לחברה ולשלם מיד את הסכום אותו אתה צריך לשלם כמו גם לקבל מהם מסמך שאכן שילמת את החוב.
במידה ולא תעשה כן, החברה עלולה להגיש כתב תביעה נגדך ואתה עלול להיכנס לבעיות משפטיות מבלי שתרצה בכך כמו תשלום של מאות שקלים לעו"ד של החברה, פיצוי על עוגמת נפש לחברה ועוד.
אני בהחלט מציע לך לפנות במיידי לחברה ולשלם את חובך לפני שתמצא כתב תביעה כנגדך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר