שלום,
ביום שישי הייתי בחנות בגדים, מצאתי ג'ינס בהיר שהיה מונח על שולחן, שהיה עליו שלט "2 ג'ינסים ב149" .
שאלתי את המוכר אם גם הג'ינס הבהיר נכלל במבצע. כי לא ראיתי עוד ג'ינסים כאלה על השולחן , והוא ענה בחיוב. היה לי מוזר, אז שאלתי אותו איפה נמצאים הג'ינסים הבהירים, והוא הצביע לי על מדפים אחרים שעליהם גם היה כתוב "2 ג'ינסים ב149" ואמר שהג'ינס הבהיר משם.
בשמחה רבה לקחתי מהשולחן עוד מכנס כחול והלכתי למדוד. אחרי המדידה הגעתי לקופה. הקופאית דרשה 420 שח על שני הג'ינסים .
הקופאית טענה שהג'ינס הבהיר מהקולקציה החדשה ויש 50% על הפריט השני.
ניגשתי למוכר ושאלתי אותו *שוב* על המבצע של 2 הג'ינסים שלקחתי ושוב הוא ענה שהם במבצע של "2 ג'ינסים ב149".
ניגשתי יחד עם המוכר לקופאית והיא הסבירה למוכר שהג'ינס הבהיר בקולקציה חדשה. בקיצור המוכר לא היה בקיא במבצעים.
האם אפשר לתבוע את החנות\מוכר על הטעיה?
תודה רבה על המענה.
שלום
לא בטוח שהבנתי את המקרה.
במידה ולקחת מוצר שעליו יש מחיר מסוים - החנות מחוייבת לתת לך את המוצר במחיר שהיה על המוצר (גם אם החנות טעתה). במידה וכך הדבר יש מקום לתביעה.
אם המוכר אמר לך מחיר מסוים (טעה) אך המחיר על המוצר היה אחר - לא תוכלי לתובע על הטעיה שכן המוכר טעה.
בקיצור מה שכתוב על המוצר זה המחיר שאת צריכה לשלם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר