שלום רב.לפני כחמישה חודשים רכשנו מוצר טאבלט דרך האינטרנט. זמן האספקה היה לכל היותר 21 ימי עסקים. את המוצר קיבלנו לאחר כ40 ימי עסקים כאשר מדיי יום ביומו יצרנו קשר מול החברה ממנה הוזמן המוצר לביטולו וטענו כי איננו יכולים לבטל את העסקה עד לרגע שנקבל את המוצר. באחת משיחות הטלפון הרבות שביצענו אל מוקד השירות העלנו את הנושא כי אנו מעוניינים במומר בצבע מסויים-לבן ואמרו כי הטאבלט שנשלח הינו בצבע המבוקש.ברגע שקיבלנו את המוצר כעבור מספר רב של ימים, כמובן שקיבלנו את המוצר בצבע שחור. כשביקשנו להחזיר את המוצר היו אין ספור פניות אל בית העסק וכל השיחות שהתנהלו מול בית העסק היו לא שרירותיות בעליל ואף נציגים שנכנסו איתנו לעימותים במהלך שיחה.. ביקש ו החזר כספי כנגד החזרת המוצר וכמובן שלא הייתה בעייה בנושא. המוצר הוחזר אל בית העסק . יצרנו מולם קשר מכשיר ראינו זיכוי באמצעיי התשלום וכשאמר ו להם כי מדובר בכרטיס מסוג דיירקט הם אמרו כי אין כל בעייה לזכות באמצעי תשלום מסוג זה. לאחר כחודש מכשור ראינו את הזיכוי יצרנו קשר אל מול בית העסק פעם נוספת לבדוק מדוע לא סוכניו. כתגובה לכך הם אמרו כי אמצעי התשלום זהו אשראי מסוג שייקרא ושהם ניסו להתקשר.אף לא שיחה אחת הייתה באחד ממספרי הטלפון המעודכנים להם במערכת ואני מחויבת לזאת על ידי פירוט שיחות. הם טענו כי במהלך החודש האחרון ניסו להשיג אותנו באמצעות שיחה אחת. כמובן שהתחיל ויכוח נוסף. לאחר השיחה הזו הם התקשרו כשלוש פעמים רצופות-ניתן להוכיח זאת על ידי פירוט השיחות על מנת להגיד שהם חייגו. לאחר שהוחלט לפנות אל המועצה לצרכנות בכדי לראות מה ניתן לעשות בנושא ביצענו בדיקה לגבי החשבוניות שנשלחו במייל. נמצא כי במקום רכישה שבוצעה בסך 398 שקלים לטייסנו בגין 437 שקלים באשראי וכי ישנה חשבונית נוספת במייל. להגנתם טענו החברה כי הם יצרו עימנו קשר וביקשנו להוסיף מגן מסך-דבר שקרי לחלוטין. הם אומרים כי יצרנו עימם קשר יום לאחר ההזמנה כדי להוסיף את המוצר-גם זאת אפשר להוכיח על ידי פירוט שיחות. לאחר כל מה שקרה החלטתי כי אני מביעה את דעתי על החברה באתר זאפ... כתגובה לכך קיבלתי שיחה עם איום לתביעה. בשיחה מול ״מנהל המחלקה המשפטית של החברה״ שהוא בעצם אחד הנציגים ששוחחנו עימם עד כה, התפתח לוויכוח עד כדי מצב שהוא אמר לי, ואני מצטטת והשיחה מוקלטת , ״ אני לא יודע באיזה מצב נפשי את נמצאת״. טרם וזכינו כמובן עבור המוצר ואנו רוצים לדעת האם כל מה שסופר כאן הינו עילה לתביעה.
שלום
על פי הדברים שאת מתארת אכן יש כאן עילה לתביעה.
את מוזמנת לפנות אליי טלפונית ואשמח לסייע לך בעניין.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר