שלום רב לכולם,
התחלתי טיפול שיניים לפני יותר מחצי שנה ונגמר כעבור חודשיים, שילמתי להם 4500 כששן מספר 36 עלתה לי 3500 מתוך הסכון, בטיפול הראשון הם הרסו לי את השן כי נכנסו עמוק מדי וכעט היא מיועדת לעקירה, הם החזירו לי צקים שנשארו מההפרש וקיימת יתרה של 1000 ש"ח שצריכים להחזיר לי לחשבון אני רודפת אחריהם כבר מספר חודשים להחזר אך הם מוכנים להחזיר רק 500 בגלל שאני לא מעוניינת לעשות את העקירה אצלם, עמדתי על זה שעברתי שם גיהנום ואין מצב שאני יעשה אצלם עקירה הם שלחו את התיק לבדיקה בת"א ואתמול שוב באתי למשרדיהם לראות מה קורה, הם אמרו שכדי שאני יקבל את כל הכסף אני צריכה לחתום על טפסים לא הייתה לי שום בעיה לעשות זאת עד שהם הגישו לי טפסים שאני מוותרת על זכותי לתבוע אותם על הנזק ועל כל ההשתלשלות שנגרמה לי, מה לעשות ?? אני מיואשת ואני רוצה לתבוע אותם כי אין לי כבר כח
שלום.
אני מציע לך לפנות אל מרפאת השיניים באמצעות מכתב התראה לפני תביעה מעו"ד ולהודיע להם שבמידה וכספך לא יוחזר כפי שהובטח לך את תפני לבית המשפט בתביעת רשלנות לצורך קבלת כספך.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
גם אני נמניתי על לקוחות רפואת השיניים שם ולצערי עשו לי בלגן. דרשתי על פי חוק את העתקי המסמכים וניסו למשוך אותי עד שסיפקו לי וברחתי משם.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר