שלום רב
חברת כרטיסי האשראי שלחה לי בדואר רגיל את כרטיס האשראי החדש שלי
הגעתי הבייתה ובכניסה לבניין על הרצפה ליד תיבות הדואר מצאתי מכתב הרמתי אותו ראיתי שהוא מיועד אלי פתחתי את המכתב ושם היה כרטיס האשראי החדש שלי
מעט מאוחר יותר באותו היום הייתי בסופר וקניתי כמה דברים ושלמתי בעזרת הכרטיס החדש. שהגעתי הביתה בערב פתחתי שוב את המעטפה בה היה הכרטיס וכתוב שם כי הכרטיס חסום אי אפשר להפעילו אלא רק לאחר שמתקשרים למספר שמצויין במכתב ולאחר הזדהות מלאה ניתן יהיה להפעילו.
אני רוצה לתבוע את חברת כרטיסי האשראי כיוון שהם שלחו לי בדואר רגיל כרטיס אשראי בינלאומי בנוסף לכך המכתב היה זרוק על הרצפה (יתכן ונפל מתיבת הדואר או שמישהו הוציא אותו) ובנוסף הכרטיס לא היה חסום לשימוש כפי שהם כתבו אלא ניתן היה להשתמש בו ואני השתמשתי בו.
אני רוצה לתבוע בתביעות קטנות את חברת כרטיסי האשראי בגין הרשלנות שלהם ועוגמת הנפש למצוא כרטיס אשראי שלי זרוק על הרצפה ועוד שהכרטיס לא היה חסום.
שלחתי להם מכתב הם ענו תשובה לאקונית ושקרית שהכרטיס חסום כו'.
האם יש בסיס לתבוע בתביעות קטנות וכמה כדאי לתבוע???
תודה רבה
שלום
אתה רשאי לתבוע אך להערכתי אין לך כל סיכוי וזאת כיוון שלא נגרם לך כל נזק ולא נגרמה לך כל עוגמת נפש.
זאת גם הסיבה שבמכתב התשובה קיבלת תשובה לאקונית.
אני לא מבין על מה ולמה אתה רוצה לתבוע בתביעות קטנות אם לא נגרם כל נזק והחברה עמדה בתנאי ההסכם איתך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר