שלום רב, לפני 5 שנים כשגרתי אצל הורי רכשתי טלויזיה (כאשר הם משלמים אגרה), לפני שנה עברתי להתגורר לבד וקיבלתי עכשיו חוב על כל חמשת השנים האחרונות בטענה שהטלויזיה נשלחה לכתובת המושכרת (מה שלא היה ולא נברא) לאחר שביקרתי במשרדי הרשות ואף שלחתי להם מכתב רשום עם קבלה "מקור" של הטלויזיה, חוזה שכירות, אישור מבעל הדירה שלא גרתי שם אז וצ'יק מזומן על השנה שעברה ועל השנה הבאה הם החזירו לי את הציק וקיבלתי מכתב שהחוב עובר לטיפול עו"ד.. וכמובן החוב גדל. שאלתי היא: האם לשלם ואז לתבוע? או לא לשלם ולתבוע כאשר אני יודע שהקנסות גדלות משמעותית והם לא מהססים לעקל חשבונות.. תודה מראש! ליעד
שלום
במידה ויש לך את כל ההוכחות בידך כפי שאתה מציג כאן, תמתין שיתבעו אותך וביום המשפט תציג את ההוכחות בבית המשפט וזה יאפשר לך לזכות במשפט ולאחרי כן תגיש תביעה בעצמך כנגד רשות השידור. אפשרות אחרת זה להמתין לכתב התביעה ואז לכתוב כתב הגנה ותביעה שכנגד.
אני מציע לך לשלוח לרשות השידור ולמשרד עורכי הדין מכתב שמפרט את כל האירועים ולצרף את כל המסמכים שבידך על מנת שהעניין יסגר מחוץ לכותלי בית המשפט.
לפי מה שאתה מתאר אמנם פנית אליהם מס' פעמים אך הם לא התייחסו ברצינות למכתבך.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שכחתי לציין שהעתקים נשלחו למשרד עורכי הדין ואף דיברתי איתם מספר פעמים והם טוענים שהם לא מקבלים את הקבלה המקורית שאגב לא הוחזרה לי מרשות השידור אך כבר הזמנתי נאמן למקור. לאחר כתב התביעה/ המשפט על מה עלי לתבוע אותם? ועל כמה כסף נהוג לתבועה במקרה זה?
שוב תודה רבה !
אני מציע לך לנסות לפתור את העניין מחוץ לכותלי בית המשפט. תשלח למשרד את העותק המקורי ותוודה שאכן הם קיבלו אותו.
עלול להיות מצב שלאחר כל העניין משרד עורכי הדין ידרוש ממך תשלום על הוצאות שכר טירחה של המשרד וכמובן שאינך צריך לשלם זאת.
ועל מה לתבוע ? על כל ההוצאות שהיו לך + עוגמת הנפש שנגרמה לך כפי שאתה מעריך אותה (להערכתי בין 1,000 - 2,500 ש"ח).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר