לפני כיומיים קניתי עוגה בסופר שכונתי ליד ביתי. על העוגה היה כתוב 59.90 אך כשהגעתי לקופה מחירה היה 68.00 ש"ח. הקופאית קראה לאחראית משמרת וזו אמרה שזוהי טעות קידוד - היא לא עושה הנחה ולא מחזירה את הכסף. אמרתי לה שיש חוק במדינת ישראל שמה שכתוב על העוגה היא חייבת למכור לי. תשובת המוכרת הייתה "יש הרבה חוקים, אתה לא חייב לקנות". בידי חשבונית מקור ע"ס 68 ש"ח וכמו כן כמה וכמה תצלומים של העוגה עם המחיר 59.90 . ברצוני להגיש תביעה נגד בית העסק. אשמח להסבר על התהליך - אין לי ניסיון בתביעות.
תודה מראש רוי
שלום.
אתה בהחלט צודק. בית עסק חייב לכבד את המחיר אותו הוא מפרסם ולתת ללקוח את המחיר הכתוב על המוצר גם אם בית העסק טעה.
אני לא הייתי מציע לך לתבוע בית עסק על סכום ל 10 שקלים. זה לא רציני ואף שופט לא יתייחס לכך ברצינות.
אתה יכול למצוא את התהליך באינטרנט ואני אשמח לייעץ לך על התהליך, אך הייעוץ המשפטי יעלה לך הרבה יותר מהפיצוי שאותו תקבל.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר