שלום ,
שמי הוא אנדריי , קטין כבן -16 מתל-אביב .
אני מעוניין לשאול כמה שאלות בנוגע ללימודים ,
אני חושב שלא תתיחסו לזה ...
אך בבקשה , אם תוכלו אז אני מאוד מבקש תעזרו לי - כמובן שאני יעזר גם בהורים שלי .
יש לי בעיה בלימודים .
אני יספר את זה חדש וחלק - המורה חושבת שלא הגשתי עבודה , ולכן היא אמרה שעל כך היא לא תבחן אותי בבחינה הבאה .
אני רוצה לשאול על פי איזה זכות היא עושה את זה , והאם זה חוקי?
אני רוצה להבהיר שאני *כן* עשיתי את העבודה , פשוט איכשהוא התברר לה בטעות כנראה שאני לא עשיתי , והיא השפילה אותי מול כל הכיתה , ויש לי הוכחות לכך .
אז על פי איזה זכות היא עושה את זה ?
ולמה?
האם יש לה את הזכות לעשות את זה ?
והאם אני יכול לתבוע אותה על שם כך ? -כמובן שבעזרת ההורים .
תודה רבה מראש .
שלום.
תחילה אומר כי מהדברים שאתה מציג כאן הסיפור לא ברור לי.
אם פיזית הגשת עבודה ונאמר שהעבודה הלכה לאיבוד אז מה הבעיה להגישה בשנית ? או שאתה מתכוון שהגשת עבודה והמורה חושבת שהעתקת אותה ?
בכל מקרה לאף אדם אין זכות להשפיל אדם אחר בפניו ובטח בפני קבוצה של אנשים, בטח כאשר הוא קטין ויש מערכת יחסים של מורה תלמיד.
מכיוון שלא הבנתי את שאלתך עד הסוף אינני יכול להשיב לגופו של עניין בעניין התביעה.
בכל מקרה אני מציע לך לפתור את העניין בתוך בית הספר ומערכת החינוך. עליך לפנות למנהל בית הספר ובמידת הצורך למשרד החינוך.
בדר"כ בתי המשפט לא מתערבים בעניינים אלו אלא אם כן זהו עניין קיצוני כמו אונס או הטרדה מינית.
במידה ואתה רוצה שאייעץ לך יהיה עליך לחדד את תשובתך. כמו כן חשוב שלפני פנייתך לעו"ד לצורך יעוץ עליי לקבל את אישור הוריך.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר