שלום רב,
בחודשים האחרונים אני נתקל באיחורים קבועים של דואר ישראל במסירת דברי דואר לכתובתי. מדובר בדואר שמנשלח הן מחו"ל וה מישראל, כאשר האיחורים מביאים להחמצות של אירועים (הזמנות הגיעו באיחור), של מבצעים שפג תוקפם כשהם מגיעים, ושל חבילות מחו"ל של מוצרים שרכשתי (איחור קבוע של למעלה מחודש).
האם ניתן לתבוע את דואר ישראל על איחור קבוע במסירה? רשות הדואר חסינה מפני תביעות על איחורים במסירה, אבל אולי על איחור קבוע ניתן לתבוע? אילו צעדים וכלים עומדים לרשותי כדי לתקן את העוולה?
תודה מראש,
אלעד
שלום אלעד
לפני שאתה פונה להליכים משפטיים אני מציע לך קודם כל לנסות להסדיר את העניין עם מנהל סניף הדואר ולנסות להבין למה אתה לא מקבל את דברי הדואר שלך בזמן.
אני מציע לך לעשות ניסוי ולשלוח מכתב או דבר דואר לעצמך על מנת לבדוק את התהליך, איפה המכתב נתקע, למה לוקח זמן רב ועוד.
בכל מקרה בוודאי שאפשר לתבוע את הדואר באיחורים או אי מסירה ואין שום חסינות לעניין זה (דואר ישראל כבר מזמן מיזם פרטי וחברה פרטית).
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר