שלום.
אני סטודנטית ובמסגרת לימודים פניתי לבצע עבודה אצל נגר חיצוני.
ביני ובין הנגר היו חילופי דברים במשך מספר שבועות באשר לביצוע פרוייקט.
כאשר הבנתי ממנו שיש בעיה בתוכנית הפרויקט כפי שהיא שיניתי אותה על מנת להקל את עבודתו.
הבאתי את העבודה החדשה וסגרתי איתו על העבודה בעל פה עבור תשלום של 3100 של לאחר מעמ. הנל ביקש מהעובד שלו הערכה לזמן העבודה לפני שסגר איתי את הסכום והעובד העריך כי זמן העבודה יהיה בין 4 ל5 שעות.
תחילת העבודה הותנתה במקדמה על סך 1000 ש״ח ששילמתי.
בפועל זמן העבודה היה ארוך הרבה יותר ולאחר יום או יום וחצי של עבודה ורכישת פלטה מצידו הוא הפסיק את העבודה באמצע ולא הסכים להשלים את כולה.
העבודה חלקית אין לי מה לעשות איתה ואיני מתכוונת להשלים את הסכום ולקחת את העבודה, אך הנגר מסרב להחזיר לי את המקדמה וטוען כי החומרים+יום עבודה+תשלום לעובד האחראי עולה יותר והוא בהפסד.
האם יש משהו שביכולתי לעשות כדי לקבל את הסכום חזרה?
שלא לדבר על עוגמת הנפש, הבכי, האיחור הגדול בהגשת הפרוייקט והעובדה שעליי להתחיל את כל הפרוייקט מחדש עם נגר אחר מקצועי יותר.
תודה מראש.
שלום
ברור שיש לך מה לעשות - זה מקרה קלאסי של הגשת תביעה בבית משפט לתביעות קטנות. יש ביניכם הסכם צד אחד לא עמד בהסכם ולפיכך הצד שלא עמד בהסכם חייב להחזיר לך את הכסף + כל ההוצאות שהיו לך הנזק שנגרם לך בשל אי עמידה בזמנים ובעשיית הפרוייקט + עוגמת נפש.
את בהחלט יכולה לתבוע אותו על סכום מאוד גבוה ולזכות ואני בהחלט מציע לך לעשות זאת.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר