שלום אני קונה במכולת השכונתית (כי אין אחרת בסביבה ואצלו כשאין לי כסף הוא רושם לי ) כבר כמה שנים בחוב יש לו כרטיס ועליו הוא רושם ללא חתימה שלי וכשאני משלמת הוא מוחק את החוב וממשיך בכרטיס . אני שומרת את החשבוניות שקניתי .. ואפילו לפעמים עם יש בסיכום שלו יותר שאני צריכה לשלם אז אני משלמת ככה זה על אמונה קניתי אצלו נקניק מקולקל מאד כעסתי והלכתי להחזיר והוא התייחס אלי לא יפה . אמרתי לו אכלנו מהנקניק שפג תוקפו כבר חודש ואתה עוד צועק וכועס ? שילמתי לו את החוב כדי לא לקנות אצלו יותר . עכשיו הוא טוען שלא שילמתי .. מה עושים איך אני מוכיחה שהחוב שולם . ? הוא יכול לכתוב מלא חוב בכרטיס סתם שאין עליו את החתימה שלי ולהגיד שאני חייבת איך אני הוכיח ? הם עבריינים מה עושים ?
שלום
את צודקת - הוא יכול לכתוב מה שהוא רוצה, אבל לפי מה שאת מתארת במשך שנים זו מערכת היחסים ביניכם ולפיכך כנראה שזה מקובל עליך שכך הדברים התנהלו.
בכל מקרה אם הוא מעוניין בכספך (שכבר שולם) הוא צריך לתבוע אותך בבית משפט ושם להוכיח את טענותיו. אם אין לך איך להוכיח ששילמת לו את אכן בבעיה.
איך שילמת ? במזומן ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר