אני לקוחה של חברת אורנג' מחודש ספטמבר 2011.
מאז ועד היום- לא קיבלתי אף חשבונית. אימתתי את הכתובת שלי מולם לפחות 20 פעמים, התחננתי לחשבוניות כמעט כל חודש, אפילו חוייבתי וזוכיתי לאחר מכן בגין העתק חשבוניות מדי חודש ללא ידיעתי, וגם הן לא נשלחו. כל חודש אני צריכה להתקשר לאורנג בשביל לגלות מהו החיוב החודשי שלי, וכל פעם מבטיחים לי מחדש שישלחו לי את כל החשבוניות, ומעולם- לא קיבלתי מהם אף חשבונית. חשוב לציין- כשהם היו צריכים לעדכן אמצעי תשלום חדש במערכת, הם דווקא כן הצליחו בדרך פלא לשלוח לי דף נייר שמבקש אמצעי תשלום. לפני שבוע וחצי הובטח לי את כל החשבוניות שלי שוב, כמו תמיד. הובטח. הפעם בדואר רשום, היום הם אמרו לי שהם לא יכולים לשלוח ברשום, ושלחו ברגיל. לא. גם את זה לא קיבלתי. מה אני עושה? (חוץ מלהתנתק מהם, שזה המובן מאליו)
שלום
במידה והחברה לא שולחת לך חשבונית על פי הקבוע בחוק אני מציע לך לפנות לגורמים המוסמכים בעניין ולהודיע להם על התנהגותה של החברה.
במקביל אני מציע שתשלחי למנכ"ל החברה מכתב המתאר את התנהלות החברה כלפיך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר