שלום בבקשה יש לי שאלה.בן שלי הולך למשפחת ששייך למשרד התמ"ת כרגע אני רוצה להוציא את הילד מהמשפחתון כי כי גננת נתנה סתירה לבן שלי הוא בן 4.5 חוץ מזה יש הרבה תלונות וזה משהיא עשתה עברה כל הגבולות כבר אבל יש בינינו הסכם שאני צריכה להודיעה על עזיבת הגן ב 1.5.13 אבל אני הודעתי לה ב 5.5.13 פיספסתי יומיים כי היה גם שם שישי שבת היא לא מחזירה לי שני שיקים יוני ויולי
מאי אני שלמתי למרות הילד כבר בבית ולא במשפחתון אני גם לא מבקשת את אוגוסט רק חודשיים יוני, יולי מה לעשות איך להחזיר את השיקים זה לא הוגן לשלם לה סתם ככה כתבתי גם מכתב תלונה למתנס שהיא שייכת למנהלת שלה ועדיין הם אומרים שלפי החוזה לא הודעתי בזמן שאני מוציאה את הילד בגלל היומיים פיספסתי תגידו לי בבקשה מה לעשות תודה רבה מראש.
שלום
קודם כל ובמידה והיתה אלימות בגן את חייבת לפנות למשטרה להגיש תלונה כנגד הגננת ולדאוג למעצרה.
בעניין המשפטי - אני מציע לך לשלוח לגננת מכתב התראה לפני תביעה מעו"ד ולדרוש ממנה את החזר השיקים ובמידה ולא תיהיה תגובה תגישי תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
היום העברתי לה מכתב התראה והתגובה שלה היתה שלילית היא לא מחזירה לנו שיקים התלונה במשטרה לא עזרה אמרו לי שאין לי הוכחות רק דברי הילד לא מספיק אז היקלטתי שיחה שהיתה לי היום איפה שהיא מספרת לי סיפורים שזה לא היתה סטירה אלא ליטוף כפי שאני מבינה זה כבר הוכחה שהיא מדברת על זה זה אומר שזה היה ואני רוצה לתת את זה במשטרה אבל יש לי עוד שאלה אם אני מבטלת שיקים זה זכותי לעשות את זה או שלא כדאי תודה רבה מראש ותודה גם שעניתה לי קודם
בקשר לצ'יקים
אני ממש לא ממליץ לך לבטל. אין שום סיבה לכך ובנוסף אם תבטלי צ'קים ללא כל סיבה את חשופה לתביעה משפטית מהגן.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר