הוט חברה לא הוגנת כלל !!! מחשיבים את עצמם להכי טובים מייצגים את עצמם בשמות וכינויים והכל הפוך , שירות זוועה הנציגות שם זוועה ל חוזרים לטלפונים
אני מתקשרת אליהם במשך שבוע שלם וכל יום מחכה 40 דקות בגלל תקלה שיש לי בטלויזיה ובגלל זה לא יכולה לצפות בה כבר שבוע , התקשר אליי נציג ל"שדרג" חבילה לטובה יותר (יקרה יותר בשבילם) לא הסכמתי הנציג התעקש אמרתי לו שישלח לי טופס מפורט של מה זה אומר ואם אסכים אחתום או אתקשר אליו כמובן מאליו שלא חתמתי לרמאויות שלהם ולאחר חודש קבלתי חשבון הביתה אם אותו סכום יקר שעל הטופס הערוצים בבית נשארו אותם ערוצים לא היה שינוי בשביל שאשם יותר וגם ניתקו לי את ההוט וי או די בנוסף לכך ללא בקשתי אני רוצה לתבוע להם את הצורה לגועל הנפש הזה שהם עושים לאנשים הקטנים האלה שמסתתרים מאחורי דלפק מסכן וטלפון מקבלים 23.12 לשעה עושים עלינו פשע נותנים ולנו לשלם יותר ... כל החברות אותו הדבר התחרות בינהם זה מי שדופק יותר
שלום
אז איך אני יכול לעזור לך ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר