שלום ,
ההורים שלי בנו לי ולבעלי יחידת דיור מעל ביתהם. היה להם הוט לפני כן, ומאחר ואנחנו רצינו להוסיף ביחידה שני ממרים ולשלם עליהם ביקשנו מהוט עסקה חדשה ותשלום עלינו עבור כל החבילה. הגענו לעסקה חדשה דרך שימור לקוחות וחתמנו. בעיסקה לא נאמר לי שאני צריכה לשלם על התקנות ושדרוגים. לאחר מספר ימים הגיע המתקין- התקין ואמר שזה עולה תשלום עבור כל התקנה ועבר שדרוגים. כאשר המתקין אמר שזה עולה כסף בעלי התקשר לנציג שימור הלקוחות ואמר לו שהוא לא אמר את זה והנציג העונה לשם אריאל דיבר עם המתקין ואמר לו לחייב רק עבור התקנה אחת בלבד! הגיע החשבון הראשון של הוט בו חייבנו ב1100 ש"ח! התקשרתי להוט בכעס רב ענה לי נציג שבדק וחזר אליי באימרה של "אנו מצטערים הנציגה שעסקה את העסקה טעתה ושכחה לרשום משהו- הכל יטופל ולא תחויבו במהלך השלושה חודשים הקרובים על חשבון הוט"... ניתקנו את השיחה . כעבור חודש אני מקבלת שוב פעם חשבון של הוט על סף 400 שקלים. אני מתקשרת ואומרים לי שזה נבדק על ידי המחלקה שלהם לכספים והחיוב של ה1000 שקל נעשה בתוקף. למעשה הם מסבירים ששלימתי 1000 שקלים על התקנה ושידרוגים. הסברתי שנאמר לי שעל ההתקנות והשרדרוגים אינני אמורה לשלם- כך נאמר לי מלבד אחד ובנוסף שוחחתי עם נציג בחודש שעבר ואמרו לי שזה יטופל . הוא אמר שלא ושזה מה שהמחלקה לכספים שלהנם החליטה... האם יש לי משהו לעשות?? ניסיתי להגיד להם שישמעו הקלטות שזה לא מה שנאמר לי ולא מה שסוכם אך הם סירבו.
תודה
שלום רב,
ממליצה לך להעלות את ההשתלשלות העובדתית בכתב ולהעביר לשירות הלקוחות וזאת למען הסדר הטוב ועל מנת שהעובדות יהיו כתובות. ממליצה ליתן 14 יום לקבלת תשובות מסודרות והעברת הזיכויים כמתחייב.
אם דרישתך לא תענה ואם לתנערו מההבטחות ניתן לשקול פניה לבית משפט לתביעות קטנות.
אפשר לפנות בתלונה לאמון הציבור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר