לפני כמה זמן קניתי מכשיר קורקינט חשמלי ובמסגרת העיסקה ניתנה לי אחריות למשך שנה לצורך תיקונים.
לפני חצי שנה בערך התקלקל לי המכשיר ולקחתי אותו לתיקון בחנות שממנה קניתי תמכשיר ולא ניתן לי איזשהו פתק שמעיד על כך.
אמרו לי שהמכשיר יהיה מוכן יתקשרו אלי.
אחרי שבועיים שראיתי שלא מיתקשרים אלי החלטתי להיתקשר ולשאול מה קורה ואז נאמר לי שלא מוצאים תמכשיר כנראה הוא ניגנב ושהם פונים לחברת הביטוח שלהם.
מאז במשך חצי שנה כל פעם שאני מיתקשר אומרים לי שזה בטיפול או שהיום בעל העסק יחזור אלי וכמובן שאף פעם לא חוזרים אלי.
כשראיתי שעושים ממני צחוק החלטתי להיתקשר פעם נוספת ולשאול מה קורה רק שהפעם הקלטתי תשיחה שבה נאמר לי שזה בטיפול של הביטוח.
רציתי לדעת אם יש לי עילה לתביעה למרות שלא לקחתי ולא ניתן אישור על כך שהשארתי תמכשיר אצלם.
שלום רב,
אכן יש לך עילת תביעה כנגד החנות יחד עם זאת עוד בטרם פנייתך בתביעה לבימ"ש לתביעות קטנות ממליצה בחום לפנות במכתב התראה אל החנות ולדרוש את כספך חזרה ובצירוף פיצוי הולם.
רק אם דרישתך זו לא תענה בזמן סביר (עד שבועיים) פנה לביהמ"ש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר