שלום רב!
לפני כ 4 חודשים חבר שלי היה בקניון ,נציגים של הוט מובייל עצרו אותו לגבי מבצע מיוחד ללקוחות חדשים - מנוי אחד = 39 ש"ח והמנוי השני ב9 ש"ח.
הוא התקשר אלי ושאל אם אני מעוניינת להצטרף למבצע כפי שהציגו אותו- אמרתי כן - וזו ההתקשרות היחידה שלנו באותן שעות.
בהתקשרות לאחר חודשיים עם חברת הוט מובייל התברר כי ביצעו העברת בעלות של הקו הפרטי שלי (מזה שנים) לחבר שלי. ללא ידיעתי או ידיעתו והסכמתנו.
וכראיה יש לנו את החוזה שלהם- שעיינו בו לעומק היום לראשונה ובו חסרה חתימתי למרות שע"פ הרשום אמורה להיות , חסר גם ייפוי כוח שהם רושמים שאמור להיות מצורף - ודאי שחסר !מעולם לא ניתן והונפק!
כאשר ניסנו להעביר בעלות בחזרה לשמי הסבירו לנו שזה יעלה 50 ש"ח ויהיה ניוד של 3 שעות, זאת גילנו ביום שישי במרכז שירות בראשון לציון ולכן הניוד היה עתיד להיות עד יום ראשון - ללא הקו שלי, שנלקח לא כחוק.
בנוסף איימו עלי שאם אתנתק ללא מעבר לחברה אחרת התוצאה תהיה איבוד המספר שלי והחזרתו לחברה הסלולרית הראשונה שהנפיקה אותו והוא ישווק ללקוח אחר - יש לי את זה בהקלטה.
מיותר לציין כי אנחנו מזוזעים מכל הסיפור, אופן ההתנהלות של הוט מובייל מחפיר ובריוני.
מלבד זאת ש"שרפתי" שעות על כל הסיפור נראה לי לא הגיוני כלל וכלל שההתנהלות הזאת חוקית, האם הגיוני שאדם נכנס לחברה ומעביר לשמו כל מספר העולה על רוחו?! ללא יפוי כוח?ללא שיחת טלפון והסבר נאות שכך הדבר?
האם הגיוני שהמספר שלי אשר בבעלותי פתאום יהפוך לנחלת הכלל?!
כרגע אנחנו עדיין בצל האיום והחלטנו לא לשתוק ולתבוע את הוט על כל הנ"ל.
נשמח לייעוץ.
חן
שלום רב,
פרט להמלצתי לפנות בכתב אל שירות הלקוחות של החברה ולתאר את השתלשלות העניינים וההתנהלות שלהם ממליצה בנוסף לפנות בתלונה לאמון הציבור לקלת סיוע והתערבות.
אפשר לשקול הגשת תלונה אצל מפקח על חברות הסלולר במשרד התקשורת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר