שלחתי מחשב למעבדה ע״י פדקס. הוזמן לי איסוף מהחברה וארזתי אותו בביטחה. המוצר אצלם כשלושה שבועות במהלכן שוחחו איתי רבות מהחברה. המוצר נשלח לחול לתיקון באחריות דרך החברה וכעת הוא חזר. היום פנו אלי ודרשו שאחתום על טופס פגיעות שאומר שאני מאשר שהיו לי שריטות על המסך. יש לציין שהמחשב היה במצב חדש לגמרי. כמובן שסירבתי לחתום על הטופס ואמרו לי שאני לא יכול לקבל את המוצר שלי בחזרה אלא אם אחתום וכי הם לא מוכנים לספוג שום נזק מצידם וכי זו בעיה שלי ואני צריך לשלם על החלפת מסך.
עכשיו הם אומרים שאני חייב לבוא ולקחת את המחשב באופן עצמאי כי הם אינם מוכנים לשלוח עם פדקס כפי שסוכם מלכתחילה ושולמה השליחות כדין.
הם אומרים שאני יכול לקחת את המחשב ולתבוע אותם. איך מתנהלים מול גורם שכזה? עכשיו יש לי מחשב שרוט ואף אחד לא לוקח אחריות.
זקוק לעזרתכם הדחופה בבקשה
שלום רב,
ראשית ממליצה לא לחתום בדיעבד על טופס הצהרה בפרט כשאתה מכחיש ששריטות אלה היו קיימות עוד בטרם העברת המחשב לתיקון.
בנוסף ממליצה להפנות את שאלתך לפורום נזיקין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר