שלום רב
לפני כשבוע שוכנעתי לעבור להוט למבצע הטריפל שלהם ע"י נציג הוט בטלפון.
נכון לאותו רגע היה לי טלפון ואינטרנט דרכם והטלויזיה דרך YES
סיכמתי עם הסוכן על 299 שח שיכלול את כל הערוצים בטלויזיה,2 ממיריי HD מקליט וממיר נוסף HD , טלפון קוי ללא הגבלה ואינטרנט 100 מגה,וללא עלות התקנה
לאחר יומיים הגיע טכנאי והתקין ממירים אחרים ממה שסיכמתי עם הנציג , נוסף לכך ממיר אחד לא עובד
מזה שבוע אני רודף אחרי הוט עלמנת שיחליפו את הממיר התקול ואת הממיר הנוסף שקיבלתי שלא על פי הסיכום
כבר למעלה משבוע שבחדר אחד אין טלויזיה בשל תקלת הממיר ולפי HOT רק ביום חמישי אולי יגיע מישהו לתקן את התקלה
ביקשתי להתנתק אין ספור פעמים והם ממשיכים לטרטר אותי ,יותר מכך הם מבקשים ממני ללכת להחליף את הממיר המיושן(לא התקול) לבד בעמדה של הוט מובייל
שלחו לי 2 חוזים שלא תואמים את שסיכמתי עם נציגים (הם מודים בטעוייות שלהם)
איך אני תובע אותם? כעת הם גם רוצים לחייב אותי בהתקנה של 500 שח
תודה מראש
ישי
שלום רב,
ממליצה לפנות בתלונה לאמון הציבור ובד בבד לפנות אל שירות הלקוחות בכתב לתאר את השתלשלות העניינים ואת ההתעמרות בך וכשלון מתן שירות. דרוש פיצוי.
איני בטוחה שפניה לביהמ"ש לתביעות קטנות תסייע והאפשרויות שפירטתי לעיל עשויות להביא לתוצאות טובות ומספקות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר