חברה בשפ "פלא אור" התקשרו לבן זוגי והציעו לו חוברת שוברים מוזלת לנופשונים וארוחות ב-700 שקלים. הוא התפתה ורכש. מעולם לא הגיעה החוברת. לאחר חודשיים השגנו אותם בטלפון ואמרו שישלחו שוב. לא הגיע, לאחר 3 חודשים שוב שוחחתי איתם וביקשתי ביטול עסקה- הסכימו ואמרו שתוך 10 ימים. בדקתי ולא הופיע זיכוי. שוב שוחחנו ונאמר לי שנזוכה בחודש הבא- שוב בדקתי ולא זוכינו. התקשרתי ונאמר שנזוכה בחודש הבא- וגם אז לא זוכינו. עד היום- חצי שנה לאחר העסקה לא קיבלנו את המוצר או זוכינו בגינו. אנו רוצים לתבוע, האם יש עילה? מה עלינו להמציא?
הייתם צריכים להקליט את כל השיחות.
האם הגיע חשבונית ? (אני מעריך שלא)
תתקשרי אליהם ותקליטי את השיחה, תקליטי אותם אומרים שיזכו וכו', תקליטי שהם לא מכחישים שזה לא הגיע וכו'. תדברי רגיל כאילו כלום.
אם לא יסודר, תשלחי בכתב (דוא"ל או דואר רשום).
אם לא יסודר תובעים בתביעות קטנות. אל תצרפי שום הוכחות לתביעה, רק אחרי התגובה שלהם.
אם את צריכה עזרה, המייל שלי 325e בוואלה.
שלום רב,
אכן ניכר שיש לכם עילת תביעה כנגד החברה על כשלון תמורה.
ממליצה לפנות לאחד מסניפי שיל (=שירות יעוץ לאזרח) לקבלת עזרה בניסוח כתב תביעה. יש לצרף אסמכתאות המעידות על הרכישה או כל תיעוד בכתב או בשמע שיש לכם.
בד בבד הגישו תלונה באמון הציבור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר