לפני מס' חודשים רשמתי את בני בן השנה לגן פרטי הכל היה בסדר אך לאחר שהערתי הערה בעניין חופש של חג ובמקרה ליד הורה היא מאוד כעסה וטענה שאני לא מכבדת אותה הסברתי לה שלא ראיתי את המקרה כלא בסדר אבל אני מכבדת את הבקשה שלה לפני מס' ימים הערתי לה על בקבוק מלוכלך של בני שוב כעסה והודיעה לי חד משמעית כי איננה מעוניינת שבני ימשיך בשנה הבאה ושאחפש לו גן אחר בטענה שאין ביני לבינה כימיה המצב שנוצר הותיר אותי חסרת אונים מאחר ובלתי אפשרי כמעט למצוא מקום בגן חדש באמצע יוני האם היא רשאית להוציא את בני מהגן בטענה שאין ביני לבין כימיה האם אוכל לעשות משהו בנידון?
שלום רב,
לצערי הרב בנסיבות המתוארות מאחר ומדובר בגן פרטי זכאית מנהלת הגן להחליט ולקבוע מי יהיה בגן. ניתן לטעון לאפליה אולם בנסיבות אלה של העדר כימיה ותחושה מצידה של יריבות ואי נוחות ניכר שהסיבה לסירוב נעוצה בתקשורת בניכן.
ממליצה לתאם עמה פגישה בארבע עיניים להתנצל ולבקש להשאיר את הבן שלך בגן שנה הבאה. גבשו יחד הסכמות כיצד להתנהל בקשר בניכן.
מקווה שהיא תחזור בה מהחלטתה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר