לפני כחודש רכשתי מכשיר אייפון 4s מחברת אורנג, שילמתי תמורת המכשיר 3200 ש״ח וקיבלתי אחריות לשנה. לפני מספר ימים המכשיר החל להתחמם והפסיק לעבוד. ניגשתי לחנות ומסרתי לבדיקה במסגרת האחריות. לאחר כיומיים חזרתי לחנות וקיבלתי שקית ובתוכה מכשיר אחר מחודש, ניסיתי לברר מה עלה בגורל המכשיר שמסרתי ונמסר לי שהמכשיר הוחלף. ביקשתי לקבל הסבר היות ושילמתי על מכשיר חדש ועדיין לא ירד התשלום הראשון אך נמסר לי שהם לא אחראים ועלי לפנות למעבדה. למעשה שילמתי על מכשיר חדש וקיבלתי מחודש . אני מרגיש מרומה היות והתקלה קשורה לפגם במכשיר ומלא מרשלנות.
שאלתי היא האם אני יכול לבטל עסקה היות ואני לא מעוניין במכשיר מחודש ובטח לא בעלות של 3200 ש״ח והאם אני זכאי לאור האמור לקבל מכשיר חדש בתמורה למכשיר חדש שמסרתי לבדיקה.
תודה,
חיים
שלום
על פי הדברים שאתה מתאר בוודאי שאתה יכול לבטל עסקה ו\או לקבל מכשיר חדש וכדאי לעשות זאת במהרה. תחשוב שאתה קנית מכונית X חדשה, אחרי כמה ימים היו בעיות במנוע והכנסת את הרכב לטיפול במוסך ואחרי כמה ימים קיבלת מכונית אחרת ממה שהכנסת למוסך.
אני מציע לך לפנות במכתב שכותרתו מכתב התראה לפני תביעה ותבקש שיחליפו לך במיידי לטלפון חדש ולא מחודש ולא שיחזירו לך את כספך.
במידה ולא תיהיה כל תגובה אני מציע לך להגיש תביעה קטנה בבית המשפט לתביעות קטנות ולדרוש את זכויותיך.
במידה ואתה צריך ייעוץ משפטי וסיוע בכתיבת מכתב התראה לפני תביעה מעו"ד ו\או סיוע בתביעתך הקטנה בעניין אתה מוזמן לפנות אליי.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר