היה לנו סמסונג,(3 מכשירים ) ובמהלך 2011 עקב עומס בחשבונית,הציעו לנו 'לשדרג 'מכשירים ומסלולים.
שדרגנו לנוקיה,(3) והתחלנו לשלם (כמובן) את תמורתם 69 ש"ח.
העיסקה היתה שתמורת 3 המכשירים שלי ('סמסונג) '
אני קונה בעצם, את 3 הנוקיה,כולל כל החבילה המוכרת (ללא הגבלה) והחזר של 20 ש"ח תמורת המכשירים.
במקביל ל"הטבה" הזו,יד שמאל שלהם, המשיכה וחלבה אותנו בהורדות של 49 ש"ח כפול 3 מכשירים (סמסונג) ,ללא עדכוננו או הפנית תשומת ליבנו.
הרי לא מקובל,על כל בר דעת שטמונה לו מלכודת פה,דווקא ,,,כשמגמתו (הידועה לנציגים),היא להוזיל עלויות.!?
יש כאן הטעיית צרכן? והיום,
למה אני צריכה לשלם בכלל,על מכשירים שהוחזרו אליהם?כאילו מעולם לא הוחזרו ?!
אני משלמת להם כיום,(עזבתי אותם באפריל)
69 ש"ח תמורת הנוקיה-כפול 3
49 ש"ח על הסמסונג כפול 3 שהוחזר להם עם מטען ובמצב מעולה. ,גם תמורת מכשירי העבר האלה, באופן פושעני ממש,למרות שאינם אצלי,למרות שאינם אפילו במחסן החלפים ולמרות שכבר החלפנו מאז מסלול ים וחבילות.
פניתי אליהם ודרשתי את המכשירים,
אם אני משלמת,לפחות שיהיו אצלי?
תשובתם הנשכנית היא סירוב וסימוכין- החוזה שאינו קריא.
בכבוד רב שירה אורלי-אם חד הורית +3
האם יש לי קייס להגיש תביעות קטנות,ומה עולה בגורלו של המפסיד, אם זו אני חלילה? (:
האם עלי הוצאות וכל זה.? תודה על זמנך ועזרתך.
שלום
וואהוו ... כל כך הרבה שאלות בהודעה אחת.
אני מכיר את השיטה הזאת שלפיה החברות פועלות וכן יש פה הטעייה.
לא קראתי את החוזה עליו חתמת ולא ציינת כמה כסף מדובר, אך לפי הדברים שאת מספרת בהחלט יש פה מקום להגשת תביעה קטנה.
למה לחשוב כבר עכשיו שאת מפסידה ? שהרי אם את בטוחה בהפסד שלך למה להגיש בכלל תביעה ?
אגרת הגשת תביעה קטנה בבית משפט לתביעות קטנות זה רק 1% מסך התביעה כך שהסכום הוא ממש קטן.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר