שלוב רב,
אני מתאר לעצמי שיצא לכם לשמוע לפני כמה חודשים בכלבוטק על מכון הפסיכומטרי 'סמארט' . המכון התחייב להחזיר לתלמידים שמבטלים אצלם את הלימודים את כספם במלואו בחזרה ולא החזירו לאחר חודשים ואף יותר מכך! (אני אחד מהם) רציתי בבקשה לשאול מה עושים במצב כזה? למי אני פונה ובכלל באופן כללי האם יש מה לעשות בנוגע אליהם? מסבר שהם פשטו רגל לפני כמה ימים ואין בכלל למי לפנות עכשיו.. אני ועוד רבים הפסדנו כספים רבים ומרגישים (לפחות אני) שכל הדלות נסגרו בפנינו.
אשמח לשמוע תגובה וכמובן.. איך אני ממשיך מפה הלאה?
שלום
הדבר הראשון שצריך לבדוק זה האם החברה אכן פשטה את הרגל. במידה ואכן החברה פשטה את הרגל ניתן לתבוע את כספך (אני מאמין שלחברה יש כספים בחשבון הבנק, רהיטים, מחשבים ועוד) ובמידת הצורך החברה תעבור למפרק והוא יחלק את הכסף לכל הנושים בהתאם לחוק.
לפיכך יש צורך להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות ולאחר מכן לפנות עם פסק הדין להוצאה לפועל ו\או למפרק החברה.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אני מאמין שהעניין יסתדר, אפשר לראות את ההודעה הזו כמבוטלת או למחוק אותה. למיטב ידעתי החברה מחזירה לאט לאט כספים כפי שהתחייבה והעניין כבר טופל, סמארט בסדר גמור. תודה בכל זאת על התגובה לידע הכללי..
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר