אני לקוחה של HOT מזה שנים רבות ומשלמת דרך הוראת קבע בבנק.
ב-1.5.13 עברתי לתכנית טריפל. בתאריך 25.6.13 התקשרתי להוט מתוך כוונה להוסיף ערוץ. ואז נדהמתי לשמוע שזה בלתי אפשרי כי אני נמצאת ב"גבייה". הוט שלחה לבנק שלי הוראת חשבון חדשה מבלי שהיא טרחה לשלוח לי אותה לחתימה או לידעני שיש צורך בטופס חדש והבנק כמובן לא כבד את ההוראה (אני הנחתי שהם ממשיכים לחייב את חשבוני על פי הוראת הקבע הקודמת). סוכם שישלח לי טופס הוראה בפקס ואני אחתום ואחזיר אותו. וכמו כן את החוב עבור השימוש בטריפל בחודש מאי אשלם בבנק הדואר.
וכךעשיתי! ולא זו בלבד אלא שב-26.6. קבלתי הודעת ס.מ.ס מהוט שהוראת הקבע החדשה שלי התקבלה.. אולם לתדהמתי גיליתי שבמקביל הוט ניתקה את קו הטלפון שלי שהוא גם הפקס שלי.
כשהתקשרתי לברר אמרו לי שעדיין יש לי חוב עבור חודש יוני. אבל חודש יוני לא הסתיים אז איך יתכן שיצטבר לי חוב עליו ,שאלתי? מה גם שעבור חודש יוני משלמים בחודש יולי! ואיך יתכן שדווקא לאחר ששלמתי עבור מאי וחתמתי על הוראה חדשה, אתם מנתקים אותי, ובלי הודעה מוקדמת?
האם יש מקום לתביעה?
שלום
אני מציע לך לנסות ולפתור את העניין מול הוט בדרכי שלום ובאמצעות מכתבים.
במידה ולא תצליחי לפתור את העניין מולם בדרך מכתבים יתכן כי יש מקום להגשת תביעה (ולמה יתכן - כי אינני יודע מהו החוב המדובר, אך אם זה סכום קטן אני לא בטוח שיהיה שווה לך מבחינת עלות מול תועלת).
בכל מקרה,, במידה ואת מעוניינת שאסייע לך לפתור את העניין באמצעות טלפונים או הוצאת מכתב אשמח לסייע לך בעניין כמו גם בכל הקשור לסיוע בהגשת תביעה קטנה כנגד חברת הוט.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר