רכשתי מוצר מזון באחת הרשתות הגדולות ושילמתי מחיר גבוה מהמחיר הנקוב על המוצר,ניגשתי לקופה הראשית והתראתי שזאת לא הפעם הראשונה שזה קורה אצלם,התגובה הייתה :יש טעויות לפעמים, לאחר כשבועיים הגעתי שוב ורכשתי מוצר אחר ושוב שילמתי מחיר גבוה מהמחיר הנקוב על האריזה ,השאלה שלי היא על איזה סכום אני יכולה לתבוע את הרשת כאשר על המוצר המחיר היה 17.99ואני שילמתי 19.99 אם אתבע סכום של 10.000 יש לי סיכוי? תודה מראש סיגל
שלום
לא ממש ממש לא. את לא יכולה לתבוע סכום בלתי פרופורציונלי לעניין.
על פי החוק כאשר יש מחיר מסוים על המוצר (מחיר נמוך) מאשר המוצר עצמו בקופה, על החנות לתת לך את המחיר הנמוך ביותר ובטח המחיר שהוצג לצרכן.
לא הייתי מציע לך לתובע בעניין זה במקום זאת תפני למועצה לצרכן ותתלונני בפניהם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אני משערת לפי תגובתך שאתה כרגע בסטא'ז בסיום לימודייך כנראה עורך דין מתחיל,יש סעיף 31 א' לחוק הגנת הצרכן תודה בכל אופן על תגובתך ובכל אופן אגיש תביעה
תודה רבה על המחמאות, ציפיתי לקצת יותר כבוד ממישהו שפונה לקבל את עזרתי.
בכל מקרה אשמח שתזמיני אותי לצפות בדיון בבית המשפט, אולי אלמד משהו חדש, וכמו שכתבת את מה שכתבת, אשמח שלאחר שתקבלי פסק דין תחזרי לאתר ותתנצלי.
בהצלחה לך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר