בנובמבר- דצמבר רכשתי מנוי דרך הטלפון . נאמר לי שמרגע הפעלת המנוי אני יכול לבטל תוך שבוע - שבועיים או אם נכנסתי פעמיים שלושה למרכז הספורט ניתן יהיה לבטל את המנוי .
כעבור כמה חודשים שנכנסתי קצת לבעיה כלכלית ולא ניצלתי את המנוי כלל ( אף לא כניסה אחת ) ביקשתי לבטל . בקשתי לבטל החלה בטופס ביטול ומאותו רגע ניסיתי להשיג תשובה ממרכז הספורט .
מרכז הספורט לאחרונה החזיר לי תשובה שיוחזר לי מתוך 2135 ₪ 1600 ₪ וילקח ממני 500 ₪ עבור " חודש ניסיון "
הסברתי שזה לא מקובל עליי ושאני מעוניין שיבחנו שוב את העיניין מכיוון שלא נילתי כלל את המנוי . אלה מצידם אמרו שיחזרו לי תשובה ושוב , הנ"ל לא החזירו תשובה וכל הזמן הייתי צריך " לרדוף אחריהם " יש לציין שבינתיים ביקשתי מהם שישעו את העיניין ולא ימשיכו את התהליך עד לקבלת החלטה .
היום התקשרתי אליהם והנ"ל אמרו לי שנשלח אליי צ'ק של 1600 ₪ וילקח ממני 500 ₪ על חודש ניסיון .
מועודון הספורט לא נגיש לי והם מקשים עליי לדבר עם מנהל המרכז .
מה עושים ?
כעיקרון לא השתמשתי במנוי כלל ואפילו לא נשלחה לי קבלה . לא הגעתי למרכז הספורט מאז .
מודה מראש על תשובה . !!
שלום
בהחלט מקרה לא נעים.
אני הייתי שולח להם מכתב (מכתב התראה לפני תביעה - באמצעות עו"ד או בעצמך) מסביר את הדברים כפי שהסברת לי ודורש לקבל את כל הכסף, בגין אי שימוש.
האם חתמת עם חוזה או הסכם בעניין ?
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה רבה על המענה המהיר .
לא חתמתי על שום חוזה .
יש לי קייס פה לדעתך ? אם אתבע ייתכן ואפסיד כסף ?
שוב תודה (=
על פי מה שאתה מתאר כאן, כן יש לך קייס.
וכן אם תתבע בהחלט יתכן ותפסיד כסף. יתכן והשופט ימצא כי לא הצלחת להוכיח את טענותיך או שטעית בהשקפותיך ולכן תצטרך לשלם פיצוי לצד השני.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר