שלום !
ב 22.08.12 קנינו חדר שינה הכולל מיטה זוגית,שידות,מראה סלון,וכן שולחן עם 6 כסאות תואמים בסך כולל של 17 אלף שקלים.
לאחר פחות מחודש התיישבתי על המיטה ולהפתעתי היא נשברה, דבר שלא צריך לקרות לריהוט מעץ מלא כפי שאמר המוכר בעת הקנייה.
לאחר פנייתי אל שירות הלקוחות נאמר לי שאין אחריות על שברים! אפילו שהשימוש היה הוגן ונורמלי לחלוטין,המשקל שלנו הוא הרבה יותר נמוך מהממוצע כך שאין מצב שזה קרה עקב משקל יתר.
לאחר דין ודברים עם השירות לקוחות נאמר לנו שיגיע נגר לבדוק את הנזק,אך הוא לא הגיע מסיבות של מחלה או משהו כזה. הובטח לי לאחר תקופה שיחזרו אלי תוך יום-ואין יחס מצידם.וכל זה מייד לאחר החתונה שלנו.
פנינו לאמון הציבור לפני שתסתיים השנה הראשונה מהרכישה,ורק אז הם נזכרו בנו.
יש לציין,שהזמנו מהם גם סלון שהגיע בגוון שונה לחלוטין ממה שביקשנו בעת ההזמנה. ועקב כך שלא יכלו להכניס אותו לתוך הדירה נאלצנו לבקש מהם החזר,אך הם טענו שיש מצב שיהיה שינוי קל בין ההזמנה לסחורה שסופקה בפועל וכך זה עובד אצלהם. בסופו של דבר הם הסכימו להחליף בתוספת תשלום עבור סלון יקר יותר שסופק לדירת הורינו.
השידות של חדר השינה הגיעו בשונה ממה שצויין בעת ההזמנה עם תוספות שלא ביקשנו כלל,או עם חסרון בדוגמה מסויימת שביקשנו על השולחן. (יש תמונות מהתצוגה-ומהסחורה שסופקה בפועל),על כך עוד וויתרנו למרות בקשתנו מהמרכיב שלהם לתקן את השינוי,אך הוא סרב להחזיר את הסחורה. וביקש שנפנה אליהם.
לסיכום:
הם החליטו לשלוח איש שירות לתקן את הנזק של המיטה.
אולם אנו מעוניינים החלפת הרהיטים לאחרים,כולל הפריטים שהגיעו שונים מההזמנה,ובאם לא נמצא רהיט איכותי שמצדיק את הסכום הגבוה נבטל.
האם אני זכאי לבטל עסקה במצב שכזה? או שעלי לקבל את תיקון הנזק ולהתמודד עם בעיות איתם שוב?
תודה רבה!!
שלום יוני
על פי הדברים שכתבת יש פה מקום להגיש תביעה בגין ביטול עסקה.
כאשר מישהו רוכש מוצר מסויים הוא צריך לקבל את המוצר אותו הוא הזמין. זאת ועוד כאשר משלם 17,000 ש"ח וודאי שהמוצר שצריך לקבל מוצר שלא נשבר כעבור חודש מישיבה עליו.
במידה ותרצה ייעוץ וסיוע משפטי בעניין אתה מוזמן לפנות אליי.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר