חלוקת הדאר בישובי נעשית בתאי חלוקה. הדוורים עצמם מכניסים דואר פירסומי שאינו נושא כל כתובת. למי עלי לפנות כדי לדרוש שלא יחולקו לי דברי דואר פירסומי?
שאלה נוספת: איך ניתן למנוע קבלת שיחות טלפון מוקלטות ? פירסומיות?
תודה ושבת שלום
שלום
עליך לפנות לסניף הדואר במקום מגוריך ואם זה לא עוזר להנהלת הסניף ולסניף המרכזי שבמקום מגוריך.
שיחות טלפון פרסומיות מוגדרות כספאם ולפיכך ניתן לתבוע את החברה המפרסמת (1,000 ש"ח לכל הודעה או הקלטה).
כדי למנוע אותם עליך לפנות לגוף המפרסם שאחרת תוכל לתבוע אותם בבית המשפט בעוולת פרסום ספאם ולזכות בפיצוי כספי.
בברכה,
עו"ד לחיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה על התשובה שענית (שיחות טלפון פרסומיות מוגדרות כספאם ולפיכך ניתן לתבוע את החברה המפרסמת (1,000 ש"ח לכל הודעה או הקלטה). כדי למנוע אותם עליך לפנות לגוף המפרסם שאחרת תוכל לתבוע אותם בבית המשפט בעוולת פרסום ספאם ולזכות בפיצוי כספי. בברכה, עו"ד לחיים איציקובסקי). מלבד שם החברה המפרסמת, איזה עוד הוכחות אני חייב להביא אם אני תובע אותה? הרי לא אוכל להיות מוכן כל הזמן עם אפשרות להקליט שיחות כאלה.
תודה על התשובה שענית. מלבד שם החברה המפרסמת, איזה עוד הוכחות אני חייב להביא אם אני תובע אותה? הרי לא אוכל להיות מוכן כל הזמן עם אפשרות להקליט שיחות כאלה.
הוכחה לעצם קיום הספאם. הקלטה למשל.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר