אני בן 46 סיימתי מכינת 30 פלוס במכללת אחווה בממוצע 87 ואף סיימתי שנה א' במכללת אחווה כולל השגת פטור באנגלית. הגשתי בקשה לקבלה ללימודים במכללת אשקלון- הקמפוס החרדי והם דורשים ממני לעבור מכינה במוסדם.
שאלותיי הן כדלקמן:
1. מכינה הינה כלי לבדיקת יכולת למידה אקדמית ואני במלוא הצניעות מציג יכולת כזו ובנוסף, כאמור סיימתי שנה א' כולל פטור באנגלית. האין בכך נתון מספיק לקבלה?
2. האם מפאת גילי- 46 שנים- יש הכרח לעבור שוב מכינה?
3.בפגישה שקיימתי עם נציג הקמפוס החרדי הוא אישר בע"פ את קבלתי ללימודים בנוכחות עד ואף טען כי ממוצע הציונים שלי מעולה, אך לאחר כשבועיים נתבשרתי כי עליי לעבור מכינה, בזמן זה בינתיים פרשתי מלימודיי באחווה, על סמך קבלתי בע"פ ע"י נציג הקמפוס החרדי. האין בכך תמיהה והונאת דברים לכאורה?
אשמח לקבל תשובה שכן נראה לי כי נפלתי קורבן למניפולציה כלכלית וכי מנסים לסחוט ממני כסף עבור מכינה מיותרת. תודה רבה.
שלום גדעון
הפורום אליו פנית זהו פורום תביעות קטנות ודיני צרכנות. אין בסמכותי לענות על שאלותיך כיוון שאני לא קובע זאת אלא כל מכללה ומכללה או כל מוסד לימודים לעצמו. אני מציע לך לפנות לגוף שאחראי על המכללות והמכינות ולבדוק איתם.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
