שלום, שמי אירנה, אני נרשמתי לחדר כושר "Scoop " בחיפה במרץ. עד לפני חודשיים פעלתי בחדר כושר הזה , אבל לפני חודשיים עברתי דירה לעיר אחרת וגם החלפתי מקום עבודה - חשבתי שלמרות לזה אני יצליח לבוא לחדר הנוככי לפחוד פעמיים בשבוע, אבל המציות הוא שונה ממחשבות ואני מבינה עכשיו שאני לא יכולה להשתמש בשירות שלהם. אני פניתי טלפוני להם וקיבלתי תשובע שאני לא יכולה לבטל את המני - כחתמתי חוזה ובחוזה כתוב שאין ביטול. נכון חתמתי את החוזה- טעות שלי לא חשבתי שאני אבקש ביטול , אבל על פי חוק החדש של הגנת הצרכן הסעיף הזה לא חוקי או אני לא מבינה את החוק? אני לא יכולה לעביר את המנוי לעיר חדשה שלי - אין להם סניפים בערים אחרות, אני לא יכולה לעביר את המנוי לבני המשפחה שלי- אין לי בחיפה משפחה. מה לעשות עכשיו - לתת במתנה 1500 ש"ח לחדר כושר? תוה מראש על תשובתכם. בברכה אירנה.
שלום
האם את לא יכולה למכור את המנוי ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
הם לא יכולים לא להציא לך לבטל את המנוי.
או שפשוט תוציאי פטור מרופא.
שלחי תלונה למועצה לצרכנות שהם לא מאפשרים לך.
תודה לתשוה מהירה... אבל למי אני יכולה למכור את המנוי? אני לא מכירה אנשים שרוצים להירשם לשם ואני לא נמצאת בחיפה .
את תמיד יכולה לפרסם במכון עצמו או ביד 2 באינטרנט
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר