לעו'ד חיים שלום!
בהמשך לתשובתך אני מעוניין להתייעץ איתך בנוגע לאי הגעת טכנאי הוט שהיה צריך לטפל בתקלה בממיר יש אפשרות לשלוח לך את כל המידע פה או מייל עם כל השתלשלות הדברים?
כן.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
להלן פרטי המקרה :ביום חמישי 15.8 תואם לי טכנאי לצורך תיקון תקלה בממיר בין 17:00ל19:00 בשעה 16:53 הוא התקשר אלי ולא שמעתי את הטלפון לאחר 2 דקות התקשרו גם מהמוקד ולא הספקתי לענות הבנתי שמדובר בשיחה מהוט התקשרתי לאישתי לוודא שהיא כבר בבית ואכן היא הייתה בבית התקשרתי לטכנאי בשעה 17:03 הוא ענה לי ולאחר 10 שניות הוא ניתק את הטלפון ניסיתי להתקשר אליו עוד 6-7 פעמים לפחות אפילו יותר מכך והוא דחה את השיחה שלי או לא ענה
התקשרתי למחרת בבוקר למוקד והם אמרו שמבחינת הטכנאי הוא התקשר לא ענו והוא עשה מה שהוא צריך לעשות שאלתי היא האם זה נכון?הרי באותה מידה יכולתי להיות במקום שאין בו קליטה או לחילופין במקום אחר כמו שירותים שלא הייתי יכול לענות מה הם יגידו אז?הרי לר מדובר שלא חזרתי אליו בכלל או אחרי הרבה זמן סך הכל לאחר כמה דקות אודה לתשובתך תודה רבה על העזרה והייעוץ
שלום,
אני מסכים עם הדברים שכתבת, אך במידה וכוונתך לתבוע עליך לזכור כי יהיה עליך להוכיח את טענותיך.
בכל מקרה, אם השירות שקיבלת מהחברה אינו מקובל עליך, פשוט תעבור לחברה אחרת. אני מאמין שברגע שתוגיע להם שאתה עובר לחברה המתחרה.
יש לי 2 הודעות קוליות מהוט וברור שומעים מתי התקבלו ההודעות
בנוסף יש לי במכשיר בשיחות יוצאות פרוט על כך שאכן התקשרתי אליו ושהוא ענה לי וניתק ושאחר כך הוא דחה את השיחות..השאלה אם מה שמופיע בפרוט של המכשיר קביל מספיק או שצריך פרוט שיחות יוצאות מחברת הסלולר שלי?
ואיך כדאי להגיש את התביעה?דרך בית משפט לתביעות קטנות?
שלום ניסים,
נדמה כי יש לך את מה שאתה צריך להוכחת טענותיך.
כן הדרך הנכונה ביותר מבחינתך זה להגיש את תביעתך בבית המשפט לתביעות קטנות.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר