שלום רב,
ב26.6 חתמתי עסקה על מספר מוצרי חשמל. במועד החתימה חייבו אותי ב10% תשלום בסכום העסקה. ההספקה הייתה אמורה להיות לסוף אוגוסט, בכניסה לדירה חדשה. אתמול (27/8) הלכתי לחנות החשמל כדי לבטל את העסקה (עדיין לא סופקה לי הסחורה מכיוון שהקבלן מתעכב עם מסירת הדירה) מסיבה שהיא לא רלוונטית. החנות לא הסכימה לזכות אותי על ה- 10% שכבר חייבו אותי בטענה שכבר עברו יותר מ-14 יום. האם במידה והסחורה לא סופקה שלא באשמת הספק, אני עדיין מחוייבת לביטול עסקה תוך 14 יום?
תודה.
שלום לירז.
ממה שאת מתארת לא ברור האם את ביקשת את הספקת הסחורה לסוף אוגוסט או שהחנות היא זו שקבעה כי מועד ההספקה הוא לסוף אוגוסט ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
קניית מוצרי החשמל התבצעה ביוני, כאשר אנחנו ביקשנו שיספקו לנו את הסחורה בסוף אוגוסט, המועד בו היינו אמורים לקבל מפתח לדירה.
החוק קובע כי ... ביקש הצרכן כי טובין שהזמין יסופקו לובמועד מאוחר מ 6 חודשים ממועד העסקה, לא תחול זכות הביטול אם ביקש הצרכן לבטל את העסקה לאחר מועד ההספקה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
מכאן אני מבינה שאם ביקשתי את הטובין שיסופקו לי למועד המאוחר בחודשיים ממועד סגירת העסקה אז זכות הביטול עדיין מתקיימת.
תודה רבה!
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר