שלום לכם: קניתי לפני חודשיים מערכת סטריאו הכוללת רדיו אינטרנט. אבל אני לא מסוגלת לקלוט תחנות רדיו (רק מעט מאד) . כשאני מבקשת יעוץ מהמוכר הוא אומר לי שזה לא עניינו אלא שזה עניין של האתר של חברת ONKYO (זו פירמת המערכת) אשר אחראי לשדור תחנות הרדיו דרך האינטרנט. ניסיתי ליצור קשר עם האתר לקבל תמיכה אך זה מאד מסובך ואני לא מצליחה. חזרתי למוכר ושוב טוען שזה לא עניינו. שלמתי כ 6000 ש"ח עבור המערכת בעיקר בשביל לשמוע רדיו אינטרנט ועכשיו אינני שומעת. בקשתי ממנו שיחליף לי רסיבר או שיחזיר לי את הכסף וענה לי ,שאני חוצפמית". מה דעתכם. מה עלי לעשות? בתודה מראש
ברכה
שלום ברכה,
השאלה היא האם התקלה היא טכנית (במכשיר עצמו) או האם את לא יודעת להפעיל את המכשיר.
למוכר אין אחריות על כך שאינך יודעת להפעיל את המכשיר אלא רק אם המכשיר לא תקין טכנית.
לכן אני מציע לך לנסות להפעיל את המערכת באמצעות מישהו שיודע להפעיל ו\או לבדוק באמצעות האינטרנט האם את מצליחה להפעיל את המכשיר כראוי.
במידה והמכשיר לא תקין טכנית זו אחריותה של החנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר