בחודש מרץ הזמנו ספות 2+3 לסלון. הצגנו בפני בעל העסק תמונת ספה המתפרסמת באתר שלו ובדף הפייסבוק שלו ואמרנו שכזה אנחנו רוצים. היות ולא היה בתצוגה דגם כזה, הוא רשם בהזמנה כריות לפי דגם מסוים, ידיות לפי דגם אחר וכו' וביקש שנשלח לו במייל את התמונה שלפיה אנו רוצים את הספות. שלחנו את התמונה והוא ענה OK.
כדי לוודא שלא יהיו אי-הבנות, כתבנו מייל שאנו רוצים את הידיות כמו בתמונה ולא כמו שכתב בהזמנה.
בהזמנה יש מועד אספקה משוער של חודשיים. היות ומועד זה חלף, התחלתי להרים טלפון מדי פעם לבעל העסק והוא כל פעם הבטיח שעוד שבוע אקבל את הספות. הבטחות אלו חזרו על עצמן 3 חודשים נוספים. רק עכשיו לאחר שחלפו 5 חודשים מאז ההזמנה, הוא שלח לי תצלום של אחת הספות שהכין. ואז התברר לי שעשה את הידיות כפי שכתב בהזמנה, ולא כפי שדיברנו ושלחתי לו במייל.
מה אני עושה כעת?
שלום א,
על פי מה הדברים שכתבת, החנות פעלה בניגוד גמור לחוק הגנת הצרכן וחוק החוזים ולפיכך ניתן לבטל את העסקה, לקבל את כספך חזרה בנוסף לפיצויים על אי עמידה בתנאיי ההסכם ביניכם גם על המוצר שהוזמן וגם על אי עמידה בזמנים ופיצוי על עוגמת נפש.
עליך לפנות לחנות באמצעות מכתב התראה לפני תביעה להודיע על ביטול העיסקה בשל הסיבות המנויות בחוק, לבקש את כספך חזרה.
במידה ותרצה/י סיוע משפטי בעניין את/ה מוזמן לפנות אליי.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר