לפני כשלושה ימים שילמתי 4000 שח עבור 8 טיפולי פנים להסרת פיגמנטציה, התשלום והטיפול הראשון התקיים ביום שישי בבוקר כאשר שאלתי את המוכרת האם אוכל ללכת לעבודה ביום ראשון, תשובתה היתה שכן.... ושזה יעבור תוך יום יומים. בפועל בראשון לא יכלתי ללכת לעבודה מאחר שנראתי זוועה וזה לטחר חמש שעות הסבל והכאבים שעברתי בשישי שגם עליהם לא טרחה המוכרת לספר לי. מחר יש לי שלוש ראיונות עבודה ועלי להגיע אליהם כאשר אני מראית זוועה ואף מייק אפ שבעולם לא יעזור לי. התקשרתי אליה וכעסתי על חוסר הגילוי הנאות ואף ששיקרה לי כאשר שאלתי אותה לגבי מצב הפנים שלי ביום ראשון. ביקשתי לבטל את העסקה ולשלם לה 500 שח שזה עלות התשלום היחסי. לטענתה היא יכולה לקבוע לבד כמה להחזיר לי. רציתי לדעת מה באפשרותי לעשות על מנת לקבל את כספי בחזרה?
שלום מיכל,
באפשרותך לפנות אל הקוסמטיקאית באמצעות מכתב התראה לפני תביעה, להודיע על ביטול עסקה ולבקש את כל כספך חזרה. במידה וזה לא יעזור להגיש תביעה קטנה בבית המשפט לתביעות קטנות ולבקש מבית המשפט את כספך + פיצוי כספי על הנזקים שנגרמו לך ועוגמת הנפש.
רגע לפני שאת פועלת משפטית עליך לבדוק האם הקוסמטיקאית פרשה לפניך, לפני הטיפול (בעל פה או בכתב) את הסיכונים של הטיפול ושמקרה כמו שאת מתארת עלול לקרות לסוגי עור מסויימים.
במידה ותרצי סיוע משפטי בעניינך את מוזמנת לפנות אליי.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר