שלום,
בתאריך ה 4.9.13 יום רביעי, יום ערב ראש השנה החלטתי לעבור לחברת פלאפון ולנייד את המספר שלי, רכשתי סים בעמדת מכירה בקניון בת ים, ונאמר לי שהניוד יתבצע ביום ראשון בבוקר ועד אז אני פשוט ממשיך להשתמש בסים הקיים שלי.
הגעתי הבייתה, ועד שעות הערב המאוחרות הטלפון קיבל רק שיחה אחד (שזה קצת חשוד בערב חג), חברה שלי ניסתה לחייג אלי ושם נאמר שהקו איננו מחובר. ניסיתי לחייג בעצמי ואותה תשובה, כנ"ל גם לא יכול לקבל סמסים. מה שכן, שיחות יוצאות עובדות והאינטרנט גם.
התקשרתי למוקד הטכני, שם נאמר לי שתהליך הניוד החל אך לצערם באמת לא יהיו לי שיחות נכנסות עד יום ראשון כי המערכת היא ממשלתית או משהו כזה והיא לא עובדת בימי שבת וחג, 4 ימים שהם ימי חג ובלי שום קשר אי יכולת של אנשים להשיג אותי. לא נאמר לי שאני לא יהיה זמין במשך כל הזמן הזה ואילו כן, בטח שלא הייתי מבצע את העסקה. יצויין שלפעמים במספר הזה אני גם נותן שירות ללקוחות ועובדים אחרים בחו"ל בחברה שאני עובד בה שזה גם עלול לגרום לפגיעה מסויימת בכל מיני מובנים.
האם יש כאן עילה לטביעת פיצויים משפטית? אם כן, דרך מי ואיך כדי לי לעשות אותה.
אשמח על תשובה ועזרה שלכם!
תודה
שלום,
על פי מה שאתה מתאר כאן בהחלט יש מקום לתביעה (ולא לטביעה) על הטעייה ועל הנזקים הפוטנציאלים והאמיתיים שנגרמו לך.
לדעתי הדרך הטובה ביותר לעשות את זה זה לפנות לחברה באמצעות מכתב מעו"ד ולדרוש פיצוי כספי ובמידה ולא ינתן לך הפיצוי להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות כנגד החברה.
במידה ותרצה סיוע משפטי בעניינך אתה מוזמן לפנות אליי.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר