שלום רב ! אני בעלת משפחתון וקיים גם חוזה ביני לבין הורים, יש סייף שאומר במקרה וההורים מחליטים לעזוב הם חייבים להודיע חודש מראש וגם לשלם עבור חודש הזה. משפחה חתמה איתי חוזה וכאשר הגיעו ביום ראשון הם גילו שבנם בן היחיד במשפחתון ולמחורת עבירו אותו לגן אחר. הם דורשים ממני שאחזיר להם כסף אם לא הכל אז לפחות חצי, בעת חתימת חוזה לא ידענו שהוא יהיה בן היחיד אבל ההורים גם לא שאלו, ילד בן שנה וארבע חודשים וההורים תוענים שזה יפגע בהתפתחותו. האם אני חייבת להחזיר ? מי צודק?
שלום לינוי.
בגדול אין פה מי צודק ומי לא ומי שיקבע את הצדק האוביקטיבי זה בית המשפט במידה ותגיעו לשם.
את צודקת כיוון שבני הזוג חתמו על חוזה ובחתימתם הסכימו על כל תנאיו (וזה רק תשלום של חודש ימים ולא יותר) מצד שני את לא סיפרת להם עניין שיתכן שהוא מהותי.
אני לא מגיע מתחום החינוך ולא יודע להגיד לך מה ההשלכות בגיל הזה. אולי כדאי לך להתייעץ עם איש מקצוע בנושא.
אם את שואלת את דעתי אז אני מציע שתחזירי לה חצי ובכך תסיימו את העניין.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר