9 חודשים מקרר חדש עדיין במסגרת אחריות, מאז הוחלף פעם אחת ואין ספור תקלות, כולל שירות גרוע ביותר :לא פותרים הבעיות וגם טכנאי שמתאמים , חיכינו חיכינו ולא הגיע, לאחר תקופה מטורפת ללא מקרר אין סוף מריבות והתכתשויות החלטנו למען בריאותנו למכור מקרר שנרכש במיטב כספינו במחיר הפסד , ולרכוש מקרר חדש מחברה אחרת . ולהגיש תביעה בתביעות קטנות שאלותיי:
1. את מי לתבוע החנות (שגם הוא התנער מאחריות לאחר שקיבל את כספו) או את חברת השירות או את שניהם את מי מקובל לתבוע?
2. האם נכון לתבוע מחברה השירות 600 שח על מועד טכנאי שנקבע חיכינו חיכינו ולא הגיע?
3. האם נכון שעל תיקון מקרר זמן הגעת טכנאי מקריאת השירות הינה יום אחד? או שמא ישנו זמן אחר עפ החוק שנבקש לדעת מהו?
תודה מראש לתשובתך וגמר חתימה טובה
שלום מיטל.
אנסה לענות על שאלותיך אחת אחת.
כללי - אני לא חושב שפעלתם נכון בכך שמכרתם את המקרר כפי שאת מציגה. זה לא היה נכון מבחינה כלכלית ולא נכון מבחינה משפטית ובפעם הבאה הייתי ממליץ לך לפנות לייעוץ עו"ד לפני שאת פועלת ולא אחרי.
1. אני לא מכיר את סיפור המעשה, אך לפי הדברים שכתבת כאן מי שאחראי על מתן השירות. המקרר נקנה לפני 9 חודשים, כך שהמקרר כבר לא באחריות החנות. יש לתבוע את מי שכתוב כאחראי על מתן השירות.
2. על פי חוק הטכנאים בהחלט ניתן לקבל פיצוי כספי בשל כך שטכנאי לא הגיע אך אני מציע לקרוא את החוק בעיון. לא יודע להגיד לך האם זה 600 ש"ח כיוון שחסרים לי פרטים.
3. שוב אני מציע לך לקרוא את חוק הטכנאים וכל המידע הרלוונטי נמצא שם. פשוט לבדוק בגוגל "חוק הטכנאים"
בהצלחה,
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר