שלום,
לפני 9 חודשים קניתי מכשיר סלולארי.שלשום המכשיר הפסיק לעבוד.לאחר בדיקה מהירה גיליתי שמדובר בבעיה בפס ייצור. עכשיו אני לא מצליחה ליצור קשר עם הרשת שממנה קניתי את המכשיר מכיוון וכל החנויות שהיייתי בהם היו סגורות.האם אחרי התיקון (מכספי) אני עדיין אוכל לדרוש החזר?ומה לעשות במצב הזה בכלל?
נ.ב
פניתי לרשת השיווק הרשמית והם אמרו לי שהמכשיר לא עבר דרכם.
שלום אליזבת
את מתארת כאן כמה נושאים משפטיים ואני אסביר. רכשת מכשיר סלולארי לפני 9 חודשים, וכעת המכשיר הפסיק לעבוד. במקרה הזה החנות לא חייבת לך דבר ובטח לא החזר כספי כיוון שלא ניתן להוכיח אשמתו של מי לעניין המכשיר.
את ממשיכה וטוענת כי המכשיר הפסיק לעבוד כתוצאה מבעיה בפס ייצור. איך את יודעת זאת ? האם את יכולה להוכיח את הדברים ? זה שמישהו אמר לך לא מוכיח שום דבר ואת צריכה אסמכתא לטענה.
את ממשיכה ומתארת שכל החנויות סגורות ... ? מה הכוונה סגורות ? סגורות בגלל החג או סגורות בשל פשיטת רגל ?
כפי שאת מבינה שאלתך מורכבת מכמה אפשרויות. אומר זאת כך, אם החנות ממנה רכשת את המכשיר קיימת ותצליחי להוכיח כי התקלה נבעה מבעיות בפס הייצור ולא בגללך תוכלי לתבוע את החנות או היצרן ולקבל החזר כספי על תיקון המכשיר, אך בכל מקרה אחר שתיארתי לא תוכלי לקבל החזר.
בהצלחה,
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר