לעו"ד שלום רב,
בתאריך 26.8.2013 רכשתי מכשיר פלאפון ברשת מחסני חשמל. מיד עם הפעלתו גיליתי שיש לי בעיות קליטה ורוב הזמן אני לא זמין. לאחר 3 ימים פניתי לרשת פיזית ובאמצעות פקס בבקשה לבטל את העסקה או להחליפו בחדש (אריזה סגורה). המכשיר נשלח למעבדת היבואן לפי בקשתם כדי לאמת את התקלה (המכשיר נשאר במעבדה ומהמעבדה נשלח לחנות). לאחר אין ספור טלפונים והתכתשויות החליטו בחברה לבטל את העסקה ולזכות אותי. מאז ועד היום לא ראיתי זיכוי בכרטיס האשראי שלי. שוחחתי היום עם החנות (כל השיחות שלי מוקלטות) ושם נאמר כי טופס הזיכוי נשלח למשרדים ב-15.9.2013 ושבעקבות החגים הזיכוי מתעקב. אני כבר 3 שבועות בלי מכשיר ובלי כסף..!! ב-10.9.2013 שוחחתי עם נציגה מהמחלקה המשפטית של החברה וזאת התחייבה שהזיכוי יהיה תוך מס' ימים. האם זהו זמן סביר..?? יש לי תחושה שהם מורחים אותי.. מה ניתן לעשות כדי לקבל את כספי סוף סוף..??.
שלום יוסי
על פי מה תיאורך הזמן הוא זמן סביר (בכל זאת זאת תקופת חגים) ואף אחד לא עובד בתקופה זו. אני מציע שתמתין שבוע ימים לאחר החג ואם עדיין לא תקבל את הזיכוי תפנה אליהם שוב לקבלת כספך.
לפי מה שאתה מתאר יש לך הקלטות והוכחות להבטחת הזיזכוי ולכן תמיד תוכך לתבוע את כספך באמצעות בית המשפט.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר